Přejít na obsah

baster

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Vše od uživatele baster

  1. Zdravím, poslední dny se mi mlžily okna, ale bylo to strašně mastný. Dneska ráno jsem nastartoval a z výdechů začala jít pára a nic jsem absolutně neviděl. Myslel jsem že mi někam natekla voda a nechal jsem to nastartovaný 30 minut a nic se nezmělo, furt jenom pára. Koukal jsem do chladiče a ztratila se voda. Typuju to na výměník tepla. Měnil jste to někdo? Udajně to je v palubce, je to hodně náročný jí demontovat? Děkuji za rady.
  2. Máte někdo ten návod, asi to je vymazaný :-(. Docela by se mi hodil
  3. Máme v rodině berlingo 010 s 1.6 vti 88kw a novyho partnera 1.6 hdi 120 koni. Berlingo má najeto 160 tis., jediný co se byl problém, byly studený starty a jednou spadl motor do nouzaku, obojí vyřešeno přeháním SW. Jinak normální ježdění do 8 litrů, po dálnici to leze k 10-11 záleží pak na rychlosti. Jinak zadnej velkej problém, auto nikdo nešetřil. Teď má táta nový teppe a to se nedá srovnávat, mnohem tišší, 6 kvaltu, spotřeba kolem 6 litrů, dálnice 7. Motor má krásně lineární zátah, zadnej turbo efekt. Jediný co mě tam vytáčí je start stop. Tak že za mě nafta :-)
  4. Nepocítil sem žadnej rozdíl, ale tak co, auto to neuškodí :). Hlavně člověk neví co tam je, kamoš měl třeba v meganovi r.v. 2007 uplnou sračku v převodovce a najeto 170 tis.
  5. baster

    zapsani kol do TP

    Zítra ti ho pošlu, no právě že i na dveřích, jak je štítek na kolik maj být nafoukany kola je 185/65/14 a v TP nic.
  6. baster

    zapsani kol do TP

    A zimaky jsem koupil 185/65/14 a v technicaku mám jenom 175, koukal jsem, že tam můžou být od výrobce ale nemám je zapsaný, je tam Naka možnost to nechat zapsat? Koukal jsem v tyhle diskuzi, že jste to řešili přes jednoho člena a ten to řešil přes slovenský zastoupení. Dá se to vyresit jenom takhle? Díky za odpověď.
  7. Ahoj, dneska jsem ho měnil. Mám tam taky ctyrhran. Děda měl z laguny zbrousenej imbus na čtyř hran, krásně to šlo povolit. Byl jsem překvapenej jak byl ten starej olej pěkně svetlej a čistej. Novej jsme nalili přes čidlo od zpátečky, ani baterka nebyla potřeba vyndavat. Mám taky 1.6 65kw.
  8. baster

    zapsani kol do TP

    Zdravím, koupil jsem patnáctky BBS Baldy, jsou to origo Pežotacky. Nemam k nim ale typový list. Je naka reálná možnost to nechat zapsat na Peugeot 306 1.6 8V sedan. Děkuji za odpověď.
  9. Zdravím, chystám se měnit rozvody na 306 1.6 8v, čím napínáte rozvodový řemen, musí to být přesně tím měřákem? Děkuji za odpověď
  10. Nebyl, ale dneska jsem na to narazil, sleduju jeho kanál. Fakt nádhera
  11. Nádhera , doporučuji https://www.youtube.com/watch?v=Z7idYxcbI7E
  12. baster

    Spotreba oleja

    Kdybys chtěl kontakt tak napiš zprávu.
  13. baster

    Spotreba oleja

    U mě to byly gufera na ventilech, za 2300 mi to udělal mechanik v Chomutově i s těsněním pod hlavou. Od ty doby ujeto 10 tis a ani milimetr neubyl
  14. baster

    Koupě 407 v benzínu

    Tak jsme dneska koupili lagunu http://auto.bazos.cz/inzerat/56507478/RENAULT-LAGUNA-20i16V-rv2006-1majitelserviskaKLIMA.php
  15. U mě řezení v pohodě, dráhy jsou delší ale jenom zpátečka tam někdy nechce zapadnout. Jenom vymáčknu spojku a už tam jde napodruhý. Mám najeto poctivých 138 tis.
  16. baster

    Koupě 407 v benzínu

    Děkuji za informace
  17. baster

    Koupě 407 v benzínu

    Chtěl jsem právě naky informace o těch benzinacich, na co si dát pozor, co odchází, atd.
  18. baster

    Koupě 407 v benzínu

    Bude s tím jezdit teta do práce 12 km a po městě couracky, najezdí tak 10 tis ročně. Chce 100% benzin. Může být sedan i combi, obojí se mu líbí. Cupe nechce. Kdyby se našlo naky pěkný kombi, byl by asi radši.
  19. baster

    Koupě 407 v benzínu

    Jojo, to jsem četl. Jde mi o informace hlavně k motoru. Ještě jsem zapomněl dodat že chce maximálně dvoulitr, nejlépe informace k 1.8. Děkuji
  20. Dobrý den, strýc přemýšlí o koupi novyho auta. Líbí se mu 407, chce jedině benzin. Kterou motorizaci doporučujete a na co si dát pozor u 407? Děkuji
  21. Zdravím, vím že to tady bylo řešeno několikrát. Zkoušel jsem kontakty pod sedačkou napajet na přímo a pomohlo to tak na dva dny. Myslím si na 90% že problém bude v pyropatrone. Nevite někdo jaký odpor tam má být? Děkuji za rady.
  22. Zdravím, někde jsem četl, že se dá natlačit do zadní napravy vazelína, která by měla zmírnit opotřebení. Chci se zeptat do jakých míst jí mám natlačit a kde se to má navrtat. Děkuji za rady.
  23. baster

    kabinový filtr

    Mám tam rok silonku a drží zatím :-D
  24. baster

    Bouchání v zadní nápravě

    Je mi 19 a dostal jsem to auto po dědovi, tažný to nemá a jsou na tom trinactky a v zimě 14. Aspon těch 5 let ho budu mít no. Zatim to nějak hrozný není, jednou za čas to trochu bouchne. Kdybych to zatim nechal jaký to muže mýt dusledky ?
  25. baster

    Bouchání v zadní nápravě

    a ty silentbloky by nepomohly ?
×
×
  • Vytvořit...