Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pátek jedu z Rychnova nad Kněžnou do Liberce na víkend a v neděli zpátky do Rychnova, kdyby jsi potřeboval napiš.

Odesláno

Rychnov? Ten mám za kopcem, pokud by měl MotoMoto o víkendu čas a ty by jsi byl ochoten mi ho přivézt, byl bych ti vděčen. ;)

Odesláno (upraveno)

Hele já osobně s tím nemám žádný problém a koukám, že už ten "odvoz" sháníš docela dlouho, takže bych rád pomohl. Takže stačí, když to nějak na víkend zjistíš kdy se dá vyzvednout (v pátek večer kolem 20h , v sobotu prakticky kdykoliv a v neděli jen dopoledne do cca 11:00 - pak už odjíždím).

Upraveno uživatelem virten
Odesláno

O víkendu kdykoliv, v sobotu máme doma odpoledne přípravný výbor letošního dětského tábora, takže budu doma určitě. Bylo by to jednodušší než se sličnou slečnou, protože tak je stále někde ve světě a musel by si to tam někdo vyzvednout. Takže kdykoliv. kontakt 603479830 adresa Puškinova 285 Liberec

Odesláno

Celej Liberec je pod Ještědem  :D  Jasně, najdu to. V neděli je možné to dopoledne vyzvednout, že bych to vzal cestou až pojedu domů? A radime, jsi schopný si pro to v neděli do RK přijet někdy odpoledne? 

Odesláno

Pokud to nebude v neděli brzy dopoledne, tedy brzy ráno, tak není problém. Orientační body, nahoru pod Ještěd, odbočka vlevo na Minkovice, jízdárna a hned vedle modrý dům. A nebo navigace od Googlu.

Peníze pak nějak dořešíme.

Guest minimaxa
Odesláno

Hned tvuj prvni prispevek tady ve vlakne. Neber to ale nijak vazne. Taky obcas pisu veci ktere nejsou k veci ;)

Guest minimaxa
Odesláno

A ted k veci. Pokud by nejak v ceste pomohlo opet Vrchlabi, tak neni problem, ale myslim, ze uz asi mate vyreseno ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...