Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat jakou máte spotřebu s tímto motorem? Auto jsem si nedávno koupil jezdím především delší trasy na cca 1200km mám průměrnou podle počítače 4-4,2 l, ale podle reálného měření je spotřeba okolo 5,2l. Pořád dobré, jenom se mně nezdá ten velký rozdíl mezi počítačem a realitou. Že by peugeot až tak lhal? :)

Odesláno

Sice mám 206, ale stejnej motor a taky mi palubák kecá o 0,5l míň oproti skutečnosti, ale u tebe je to až litr, což je teda dost :myslim

Odesláno

ty 1.6 diesel ve Fordech jsou vlastně pežoťácké motory (obě firmy spolupracovaly při vývoji), ale varianta 66kw je samozřejmě jiný motor, než dotazovaný 80kw

Odesláno

A to ti připadá jako detail turbo atd.?? :o

Opravdu s kým to může pořádně porovnat, je jen stejný auto a stejnej motor, jinak je to skoro naprd...

Odesláno

a porovnal si zvuk aky ma ford volvo a peugeot? Svagor ma volvo s40,brat ma ford focus a ja mam 407-mu. Vsetci mame 1,6 disel,ale kazdy motor ma iny zvuk. 1,6hdi uz poznam na dialku a je to uplne iny zvuk. takze nebudu az tak identicke,kazda automobilka tam nieco svoje pozmeni a to ma vplyv ako na spotrebu tak i na zvuk.

Odesláno

napr. Viezol som sa na ford c max 1,6hdi a kultura prace motora je uplne ina do 2tisic ot. akoby nemal ťah a až potom vystrelil na mojom je to plynuly ťah od spodu,no na jeho spotrebu som sa nedostal ani nahodou.

Odesláno

To sem netušila, že kdo jede v obci kolem 50 je blázen :P , pak je jasný, proč mě každej předjíždí a klepe si na čelo :D  :D  no konečně to vím :aut jdu se léčit

thorr001 opravdu perlí nebo si tady z nás dělá šprťouchlata

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj chtěl bych se zeptat jakou máte spotřebu s tímto motorem? Auto jsem si nedávno koupil jezdím především delší trasy na cca 1200km mám průměrnou podle počítače 4-4,2 l, ale podle reálného měření je spotřeba okolo 5,2l. Pořád dobré, jenom se mně nezdá ten velký rozdíl mezi počítačem a realitou. Že by peugeot až tak lhal? :)

klikni na spotrebu čo mám v popise. Tam nájdeš moje tankovania a spotrebu čo som nahadzoval v roku 2014 za 9 mesiacov.

Reálna spotreba sa od tej čo mi ukazuje počítač veľmi nelíši. Niekedy vyšla trošku vyššia reálna ako na počítači a niekedy zasa nižšia ako na počítači.

Upraveno uživatelem caligula

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...