Weri 605 Odesláno 15. červenec 2016 Odesláno 15. červenec 2016 ÚAMK - Na Strži hned dole na "recepci" za dveřma seděj dědulové myslím, že dokonce 24h denně.. a prodávaj na keš všechny možný do různejch zemí.. Věřím, že i k bratrům... Citovat
Pacho69 Odesláno 15. červenec 2016 Odesláno 15. červenec 2016 No nevím jestli UAMK prodává i elektronický kupóny. Já ho kupoval normálně na webu, do mailu mi přijde potvrzení o platbě a na mobil chodí SMSky o platnosti. MJSytic: Nevím, jestli to mají na každý pumpě, minimálně na hranicích, tam kde kamionisti řeší mýto, tam to určitě udělají a jsou tam 24/7. Ale platba na webu kartou je přes bankovní terminál, takže bych byl v klidu Jinak co jsem četl, klidně můžeš jet a udělat to ten den zpětně, třeba dojet do Blavy, zaplatit a pořád je to v systému regulérní a spáruje se to... Citovat
Medvěd Odesláno 17. červenec 2016 Odesláno 17. červenec 2016 ÚAMK normálně prodává - kupoval jsem jí v červnu. Zaplatíš, přijde SMS od kdy platí a poslední den platnosti znova, že Ti končí platnost. Jak já bych rád taky DZ bez nálepky. Maďaři to maj´ už roky, teď Slováci - jen my jsme zase 100 let za vopicema Citovat
Weri 605 Odesláno 17. červenec 2016 Odesláno 17. červenec 2016 mě ty voblemcaný okna ----- taky.. do SR nic nelepíš ani krabičky nemusíš obstarávat... ta sms funguje rychle a spolehlivě... na výběr je myslím týden, čtrnáct dní, měsíc a rok... Citovat
JakubkoSK Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 (upraveno) U nás je desať dňová 10€ tridsať dňová 14€ a ročná 50€ s DPH tu: https://www.eznamka.sk/selfcare/home/ Upraveno 18. červenec 2016 uživatelem JakubkoSK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.