kutil1 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Můžete mi napsat, jak sundat zadní nárazník P 407 SW? Tedy kde začít s demontáží, kde jsou šrouby? Citovat
chuck11 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 demontovat a odpojit zadní světla,dál pokračuješ demontáží šroubů viz obr. Péťa ohodnotil 1 Citovat
kurka Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 Pro další nešťastníky-demontáž zadního nárazníku P 407 SW:Otevřít schránky na bocích kufru a povolit na každé straně šroub M6/klíč 10 Demontovat světla-vyšroubovat plastovou křídlovou matici a v rohu světla natočit další křídlovou matici o 45 stupňů,opatrně povytáhnout světla a sundat konektor Pod demontovanými světly povolit na každé straně 2 x matku M6/klíč 10 Vyšroubovat plastový šroub Torx 30 v rozích ovoru kufru Vyjmout konektory parkovacích čidel a uvolnit svazek k čidlům z ůchytů v nárazníku Povolit zespod nárazníku uchycení plastovového klínu který je připevněn zespod rezervy maticí M6/klíč 10.Stačí povolit kousek matku a klín vyhnutím vysunout. Povolit zespod nárazníku v jeho rozích deflektor která je spojen ještě s krytem podběhu-u spolujezdce 3 x Torx 25,u výfuku 2 x 25 V plastových podbězích nad kolem povolit na každé straně 2 x Torx 30 Uchopit nárazník v jeho rohu a stlačit na každé straně asi 10 cm od kraje směrem dolů k zemi-je tam na každé straně výstupek který zapadá do blatníku a vysunout nárazník Pokud někdo chce sundat výztuhu do které je zapuštěna vložka na tažné oko,tak na každé straně výztuhy je šroub 4 x M8/klíč 13,povolit,sundat výztuhu,obvařit vložku se závitem,prořezat závit M10,vyčistit dosedací plochu oka ,namazat a našroubovat zpět.Pokud admin uzná za vhodné ,nechť přesune do Udělej si sám Toť vše Amen ceeeert, Péťa a sharpers ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 Sloučil jsem Ti to do jednoho příspěvku a osobně bych to i přesunul do "Udělej si sám", ale to nechám na uvážení adminů ( @Radek Hurvajz ). Citovat
ceeeert Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Díky, pomohlo mi to moc! a tažné oko je venku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.