Uzuivatel919 Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 (upraveno) Vlastní chybou se mi dostala vlhkost do p. zadního světlometu. Stalo se to tak, že jsem čuně nečistil prostory u kufru od listí apod., což zapříčinilo, vzhledem k tomu, že voda odtéká kolem světlometů, že se u světla nahromadil bioodpad, a buď přímo voda natekla do světla nebo do něj nastoupala z odpadu vlhkost. Biodopad jsem samozřejmě již odstranil, ale vlhkost zůstala. Problém je v tom, že vlhkost není v prostoru žárovek, ale v jakémsi prostoru za prostorem žárovek. Dá se říci, že světlo má dvojité dno. Má s tím někdo zkušenost? Zmizí vlhkost někdy? Blíží se zima. Co mě čeká? Moje auto je Peugeot 407 coupé 2.2 95A 2006. Díky za nápady, rady, tipy. Upraveno 4. listopad 2015 uživatelem Uzuivatel919 Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 Dovolil jsem si Ti to přesunout do správné sekce. Citovat
celda1970 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Odpoj svetlo a vyfoukej fenem... Citovat
Uzuivatel919 Odesláno 5. listopad 2015 Autor Odesláno 5. listopad 2015 Díky za radu. Žiju sám. Žena nejsem, čili fén nemám, ale asi mě nic jiného nakonec nezbude. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Vyndej ho ven a vem světlo přes noc domů a nech ho u zdroje tepla, např. u radiátoru, vyschnout. Vytahej z něho žárovky, ať může teplo dovnitř. Citovat
krtek 2 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 ani nemusis vyberat ak budes mat niekam dlhsiu trasu uvolni krytku alebo co tam mas a za jazdy sa ti to vysusi ked tam bude hriat ziarovka Citovat
Laďa Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Díky za radu. Žiju sám. Žena nejsem, čili fén nemám, ale asi mě nic jiného nakonec nezbude. No tak si buďto najdi ženskou nebo kup fén Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 No já Ti nevím, moje Martina má vlasy až po prdel a fén nepotřebuje Citovat
Uzuivatel919 Odesláno 9. listopad 2015 Autor Odesláno 9. listopad 2015 Odpojení světla přes noc je trochu problematické, bo parkuji na ulici, ale stejnak díky za rady. Už si s tím nějak poradím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.