Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Folie ve spreji ?

Recommended Posts

Odesláno

Hledal jsem, neuspesne. Mate nekdo zkusenosti s foliemi ve spreji zn. Foliatec na kola ?

Odesláno (upraveno)

Spotreba se nezvedne co to je za nesmysl ... Nejde o plastidip, jde o sprej, ktery vytvrdne v sloupnutelnou folii, jen se to pak napriklad nesmi strikat zblizka wapkou apod. Bude to asi dost nachylny k poskozeni.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Jo to samozrejme vim ale tak z litaku se to da dostat uz jen wapkou tak predpokladam, ze folie by sla aspon otrit hadrikem ... :)  Videl jsem ty Foliatec uz v Kellyne a na P4 v Escape6 tuning shopu maji dokonce vystavku jak to vypada na kole + castecne odtrzene ..

Odesláno

Ptám :) Jak to drzelo na kolech a jak dlouho vydrzelo bez nějakého viditelnejsiho poškození ? Dával jsi přímo plastidip a nebo tenhle konkrétní Foliatec ?

Odesláno

na kolech to drželo dobře, wapka všechno v pohodě, musíš to stříkat důkladně, aby nebyla nikde žádná mezera pod kterou se může dostat bordel. Výhoda je, že když nějaký místo vynecháš, tak když nastříkáš druhou vrstvu, tak se to sleje ;) doporučuji dát pod to buď ten základ pod plasti dip nebo použít alespoň 4 vrstvy. půjde to pak krásně dolů.

Největší problém sem viděl na zpětných zrcátkách, kde jsem to často myl a drhnul a dostával dolů mouchy.

Na kola jestli budeš mít černou tak je to dobrý, on totiž udělá takovou malou strukturu, po chvíli ježdění, se to prachem jakoby srovná a pak to jde v pohodě mýt a i jsem použil přípravky na čištění a v pohodě...

Pokud budeš mít jiný odstín (světlejší) tak by to chtělo více čištění ;) stačí takto?

Jinak na kola jsem použil 5 sprejů a kupoval jsem je tuším kolem 1300 našel jsem to někde na netu, nejlevnější co byl a bylo to právě takhle už balení 5ks

Odesláno

5ks za 1.300 ? To ale mluvis opravdu o plastidipu, ne ? Ten Foliatec prodava Kellyna ve verzich 1x400ml nebo 2x400ml s tim ze ty 2ks stoji na klub necelych 1.000 a tvrdi se tam, ze vystaci "az na 4 kola o velikosti 17"

Odesláno

hele je to plasti tip ;) nevím co si teda měl konkrétně na mysli

a co sem koukal na pojem foliatec na kola a plasti dip na kola tak se mi zobrazily podobný odkazy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...