lacotm Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 zdravim mohol by mi niekto poradit pri otoceni volantom mi rupne praskne alebo ako by som to povedal v prednej naprave na pravej strane ak vie niekto cim to moze byt tak mu vopred dakujem za radu (auto je sedan 2004 2.0 nafta ) Citovat
straki007 Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Mas to 50/50 Spodni cep nebo ulozeni tlumice. Oboji jde vyzkouset a zkontrolovat na zvedaku. Citovat
lacotm Odesláno 31. říjen 2015 Autor Odesláno 31. říjen 2015 (upraveno) Mas to 50/50 Spodni cep nebo ulozeni tlumice. Oboji jde vyzkouset a zkontrolovat na zvedaku. a nemoze to byt poloos Upraveno 31. říjen 2015 uživatelem lacotm Citovat
lacotm Odesláno 31. říjen 2015 Autor Odesláno 31. říjen 2015 a nemoze to byt poloos sponde capi som menil pred rokom Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 to ale neznamená že nejsou znovu KO Citovat
Judes Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Presne tak, radšej ich skontrolovať či nemajú vôlu. Citovat
lacotm Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) vsetko som to dneska kontroloval a je to ok ale ono mi to pukne ked prudsie zatocim do lava fakt netusim co to moze byt a zda sa mi ze sa mi posunulo riadenie volant neni v strede ked idem rovno a predtym bol presne na stred Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem lacotm Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) ať ti někdo točí volantem do rejdu a ty se dívej na před. pružiny (postupně--levá, pak pravá) a když pružina poskočí v misce, může to být horní uložení tlumiče edit--toto platí třeba pro 406ku, ale tady řešíme 407mu a ta má před. nápravu jinak, sorry Upraveno 2. listopad 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
lacotm Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 ať ti někdo točí volantem do rejdu a ty se dívej na před. pružiny (postupně--levá, pak pravá) a když pružina poskočí v misce, může to být horní uložení tlumiče ale ked sa toci volantom pruzina sa nehibe a to myslis ked je auto na zemi alebo podlozene Citovat
Guest Sale Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Myslel zkoušet zatížené. Když je zadřené nebo vysypané ložisko horního uložení, tak se pružina nemůže volně otáčet a pak to poskakuje trhavě. Citovat
lacotm Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 Myslel zkoušet zatížené. Když je zadřené nebo vysypané ložisko horního uložení, tak se pružina nemůže volně otáčet a pak to poskakuje trhavě. ved ale ta pruzina sa neotaca ta je tam na pevno Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 lacotm máš pravdu--upsal jsem se 407 má řešenou přední nápravu jinak, pružina opravdu stojí Citovat
lacotm Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 lacotm máš pravdu--upsal jsem se 407 má řešenou přední nápravu jinak, pružina opravdu stojí no a nevies v com bude ten problem lebo mi to pukne aj ked prudko zabrzdim a tiez ked sa prudko pohnem ale len dakedy vecsinou to roby priprutkom zatoceni do lava ja fakt uz neviem co to moze byt Citovat
Balu1989 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Zdravím mám stejný problém, jako autor tématu, hlavně při zatáčení do leva, se od pravé strany ozývají divné zvuky. Spodní čep mám KO, ten jde na výměnu a opravdu to vypadá na uložení tlumiče :-( Citovat
Laďa Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 A nebude to toto http://www.peugeot-club.com/topic/95836-pazvuky-a-pukani-z-predni-napravy/?hl=puk%C3%A1n%C3%AD Citovat
Balu1989 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 podle popisu zvuků a při situacích v jakých je to slyšet, by to mohly být i ty podložky, toť otázka, ale nemám čas to zkoumat :-( až se vrátím ze servisu, tak dám vědět co to bylo. Honza Citovat
lacotm Odesláno 3. listopad 2015 Autor Odesláno 3. listopad 2015 (upraveno) podle popisu zvuků a při situacích v jakých je to slyšet, by to mohly být i ty podložky, toť otázka, ale nemám čas to zkoumat :-( až se vrátím ze servisu, tak dám vědět co to bylo. Honza daj vediet potom budem vdacny za kazdu radu a tiez mi to rozhodilo trochu geometriu ale cap riadenie aj spodny su ok aspon myslim po tom co som ich pozeral Upraveno 3. listopad 2015 uživatelem lacotm Citovat
maxx3 Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 Stejný problém už řeším 2 roky. Vyměněné tlumiče, vrchní čepy, spodní čepy 2x,kulové čepy a dal jsem i ty podložky a stejně to pořád křupe. Měl jsem to v několika servisech a nikdo na nic nepřišel. Pokud někdo na něco přijde, tak to asi bude zázrak. Já už to ani nehledám, nemám na to nervy. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 křupe to aj ked stojis na mieste? a tocis volantom? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.