Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) Kolega řeší docela pro mě zajímavý oříšek, cca 3 měsíce zpátky měnil oba tlumiče a obě pružiny na 307 rv. 2003. 2.0i. Od té doby měl oba péra i tlumiče několikrát dole avšak, má neustále problém s levým odklonem kola. Poměnil už i silentbloky na nápravě, horní uložení tlumičů, misky na dorazích tlumičů, těhlice ani rameno nejsou nikterak ohlá-zkoušel i jiné. A neustála má na levé straně špatný odklon kola - sjíždí se mu vnitřní strana gumy. Zkoušeli jsem dát i jiné/původní pružiny a taky jiné tlumiče-bez výsledku. Auto nebylo bouráno, mám jej od rodičů jenž jsou první majitelé. Co ještě může způsobovat špatný odklon kola? Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem Tony Stark Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) na niektorych autach napr na skodovkach sa da posuvat v malom rozsahu horna miska tlumica na kasni diery su vecsie nez priemer srobov neviem ci to aj ide u 307 Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Autor Odesláno 30. říjen 2015 Ano, spodní čep ramene se mění docela často, proč netuším asi vymetá jámy jednu za druhou. Už jsem na to díval taky, rozebral jsem to, složil, všechno do sebe pasuje a na geošce žáden posun, ani náznak. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Některý auta mají možnost regulace odklonu na uchycení tlumiče dole, je tam excentrický šroub, tušim Honda to měla, ale jestli je to i u 307 to fakt netuším, spíš ne, ale zkusit to zjistit by asi nebylo marný Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) pokial nic nenajdes ze sa vsetko pomeni je nieco nenavratne skrutene a treba rozvrtat diery na karoserii pre tlmic vecsie a posunut to viem ze to neni koser ale co uz Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
jojtik Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 https://www.peugeot-club.com/topic/83900-307-nastavenie-odklonu-prednych-kolies/ Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) tak problem asi vyrieseny rozvrat diery na origo tlmici ked tam nesu Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 No to je ale nějakej sportovní tlumič, to by musel asi vyměnit taky za nějaký takový, na seriových to asi není. Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) neni pise to v tom vlakne ale neni problem na povodnom tlmici to rozvrtat snad ak je na to miesto alebo dopilovat Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Autor Odesláno 30. říjen 2015 Díry na tlumičích jak upevňovací tak horní šroubeni je totožné, to jsem kontroloval když jsem měl vytáhnuté. Už si s tím neví rady a jak upřímně taky ne, kde by mohl být zakopaný pes. Citovat
jojtik Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Auto na rovinu, olovnica, meter a merat. Pokial nie je rovna podlaha, otocit auto, znovu zmerat a priemer. Citovat
Midloch Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Ten špatný odklon je zaměřený z geometrie? Jak jsou na tom silenbloky spodního ramene? No a pak už jedině osazení ložiska v těhlici. S tím se nic nedělalo? Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Co tam je za kola? Nechybi tam vystredovak? Citovat
Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Autor Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) Kola tam jsou 205/55 R16 origi a ano udaje jsou z geometrie a tam je auto vzdy na rovine, bylo to uz na ruznych stanovistich geosky. Marne nikdo s tim zatim nic nezmohl. Dokonce ani zmena za mensi rozner 195/65 R15 plechy nepomohlo. Nejak mi to nesedi. Nekde je neco zle. A bylo to uz v x servisech, tlumice tam jsou Monroe. A zkouseli jsem tam i moje KYB a beze zmeny. Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem Tony Stark Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) zostava ti kriva tehlica alebo karoseria a tehlicu krivu nerozoznas rozdiel v 2mm proste okom nezistis nijako Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Autor Odesláno 30. říjen 2015 Karoserie nebyla/nemuze byt hnuta auto nebylo nikdy nikterak skrabnuto ci tuknuto. Ta tehlice byla merena dle jine tehlice ale setinova byt tisicinova odchylka tam asi bude ale ne minutova (v geometerii) Citovat
krtek 2 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 (upraveno) ak tehlicu ohnes cca polmilimetra tak behun koesa odskoci polcentimetra samozrejme je to len priklad niesu to presne hodnoty ale ide o to ak tehlica odskoci urcitu vzdialenost behun kolesa odskoci mnohonasobne viac cim vecsie koleso tym viac ak neveris nakresli si to na kruznici ak possunies bod blizko stredu kruznice tak po obvode kruznice ti ten bod odskodi daleko viac i ked uhol bude stejny pises ze je odchylka v minutach 1 stupen je 60 minut ked sa dobre pametam ty mas menej nez 60 minut inak tych 60 by bolo zapocitane ako cely jeden stupen pozri si na uhlomeri kolko je 1 stupen to je nic okom ani nepostrehnes Upraveno 30. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
jojtik Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Skus este zmerat medzeru medzi kolesom a tlmicom. A teda vzdialenost medzi tlmicom a hornou vnutornou obrubou rafika kolesa. Na oboch stranach to musi sediet. Vylucis krivy tlmic alebo tehlicu. Nieco Ti unika. Nema napr. diera v tehlici excenter? Citovat
Tony Stark Odesláno 30. říjen 2015 Autor Odesláno 30. říjen 2015 Zitra se na to podivam, mam to monstrum na tyden doma a vemu na to laserovou vahu abyste mi verili. No kazdopadnejsem sam zvedavy co to zpusobuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.