Roman Bazi Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Si to tady přečte a budeš mít po žížalkách . Teda po nárazníku v barvě . Citovat
MotoMoto Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Tak jsem mu volal, to je nějaký cizinec, zřejmě. No po chvilce jsem se dohodli, že ve čtvrtek večer to vyzvednu. Pak už musíš Radime to režírovat Ty. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Díky moc. Jmenuje se Vasil, tak to asi našinec nebude. Rozhodím sítě a napíšu vlákno do spolujízdy. Ještě jednou díky. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Tak jsme byli dohodnuti, že mu dneska zavolám a večer pro to zajedu a dneska mi řekl, že dneska ne protože slaví vánoce, takže se mám ozvat v sobotu ráno. Dám vědět jak to pokračuje. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Tak doufám, že jsi věděl do čeho jdeš. Mám ho doma, ale nevím zda to je za 500 dobré. Ale to musíš vědět sám, já jsem jen obyčejný IT a tomuhle nerozumím. Takže teď je to na Tobě jak dál s dodáním. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 (upraveno) Předem děkuji. ;-) Viděl jsem pouze dvě fotky, za ty peníze je to dobrý. Vpravo je podřený, to mi řekl a i jsem to viděl z fotek. Hlavně, je v lepší kondici než ten můj na autě. Kdyžtak to strčím bratránkovi, ať ho dá do pucu. Ještě jednou děkuji za vyzvednutí. Upraveno 9. leden 2016 uživatelem radim.1008 Citovat
Háček Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 se divim že ste se s vasilem dohodli .. my s nim máme taky pár nevyřízenejch učtů Citovat
MotoMoto Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Já se nedohadoval, já jen převzal a zaplatil. Teď čekám jak to Radim zorganizuje dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.