Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

pozeral som schemu zapojenia startovania na 206 ,podotykam ze neviem ci mam spravnu moze sa podla rocnika lisit ale na tej co mam ja nieje ziadna blokacia od immo

startovanie(ovladanie) je napriamo so spinacky a je to len istene poistkov MF 13   v poistkovke motorovom priestore ,tak skus pozriet tu poistku ,predpokladajme ze mam spravnu schemu v tom pripade ti musi starter tocit vzdy 

nevylucujem ani immo  ak by to u teba bolo zapojene inak ale ten cip v kluci je vecsinou zaliaty v plaste a nema sa to jak namocit

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

pozeral som schemu zapojenia startovania na 206 ,podotykam ze neviem ci mam spravnu moze sa podla rocnika lisit ale na tej co mam ja nieje ziadna blokacia od immo

startovanie(ovladanie) je napriamo so spinacky a je to len istene poistkov MF 13   v poistkovke motorovom priestore ,tak skus pozriet tu poistku ,predpokladajme ze mam spravnu schemu v tom pripade ti musi starter tocit vzdy 

nevylucujem ani immo  ak by to u teba bolo zapojene inak ale ten cip v kluci je vecsinou zaliaty v plaste a nema sa to jak namocit

rok vyroby je 1999

Odesláno

Mas moznost propojit nejakym kabelem, napr startovacim plus na baterce s malym konektorem na civce starteru? Tak zjistis jak je na tom starter, musi zatocit.trosku to zajiskri at se neleknes.

Odesláno

Připomíná mi to moji anabázi, akorát mě to točilo, ale nechytlo. Já vidím problém v pojistce. Máš možnost půjčit si jinou baterku na zkoušku a přehodit ji? :myslim

Odesláno

Rok 1999 bude mít v klíči imo chip ve tvaru pětiúhelníku a namočení by na něj nemělo mít vliv.

Hlavně jestli při otevření a sušení klíče někde nevypadl z obalu.

Může být seklej startér, ale to by při pokusu o start lehce pohasínalo třeba stropní světlo, nebo kontrolky na přístrojovce jak už bylo psáno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...