Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nevíte někdo jestli je v ulici Zálesí v praze radar průjezdový nebo jen na okamžitou rychlost v daném místě?

Předjížděl jsem tam dva busy, co se do kopce táhly přískoky a v místě kde je cedule 30, mi ji zakryly...takže jsem tam jel na tom radaru asi 40.

Odesláno (upraveno)

No tak budu doufat, že jsem se vešel do všech moznych toleranci:-)

Ta 30 tam je tak blbě vidět, když jede vedle bus, nevím proč není namalovana i na silnici, když tam jsou dva pruhy.

Dík za odpověď.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

No tak budu doufat, že jsem se vešel do všech moznych toleranci:-)

Ta 30 tam je tak blbě vidět, když jede vedle bus, nevím proč není namalovana i na silnici, když tam jsou dva pruhy.

Dík za odpověď.

Tento dotaz nebo otazku smeruj na TSK nebo MČ ;) Rozhodne co vim tak radar funguje ;)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Ja mel predvolani za 37 v 40 v mlade bolce ale byli to mp s laserem a na urade to bylo 500 bez bodu.

Nějak Tě nechápu. Jel jsi 37 km/h na místě, kde je omezení na 40 km/h a za to jsi platil?

Odesláno

Tak to ti neměli dávat pokutu, ale rovnou pro výstrahu pověsit na sloupu veřejného osvětlení. Takový nebezpečný přestupek, kterým jsi ohrozil fungování nejméně celé EU ;)

Někdy se nestačím divit...

Odesláno

Mě to tam blejsklo do ksichtu loni v srpnu.. Nejela sem pomalu, gauner sem tam měla tak 55-60... (ups.. :D) ale nic mi nepřišlo.. Pokud ještě platí rok.., tak už spím v klidu.. :) jinak by mě asi stáhli z kůže, vraziili mi do hlavy dubovej kolík a dali upálit, když vidím co dělaj za 37... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...