Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To tam jite dobrovolne? :D

Dobrovolně. :D Tudíž jsem si to dobrovolně nedal. :D Na to se mám celkem rád. :D

Vskutku obrázek, řekne víc, než tisíc slov.

:D Škoda, že někdy by nešly pomocí fotky přenést i pachy. :D

Odesláno

Aspoň je to zelené a hrášek to připomíná.

Ze školní jídelny si z mých let pamatuju hnědou hmotu vydavanou za kaši...to jsem pak pod dozorem obedval i dvě hodiny, dokud jsem to nesnedl.. :-P jinak vše je to o kucharich jak pro děti uvaří...stačí třeba to, že si nebudou odnášet tašky plné masa domu, jako u nás jedna hvězda...když skončila, tak se kvalita oběda zlepšila tak o dvě třídy:-P

Odesláno

Blbý je, že to je jídlo ze školní jídelny. Takhle jedí naše děti a mají minimální možnost volby... :(

Jako vždy je to o lidech, já jsem prošel 3 ZŠ jídelny a kromě jedné bylo jídlo dle mého názoru v pořádku. V menzách jsem neměl problém vůbec. A v závodních jídelnách mám zatím poměr 3 dobré ze 4. A přesto se najdou lidé, co kvůli 120 sekundám budou jíst v té horší. Takže jako obvykle je chyba, jak na straně jídelen, tak strávníků.
Odesláno

U nas v Hradci pod CEZem je zavodka, kde drive fungoval Eurest, nikdo tam nechodil, pak se na to vykaslali a vzal to soukromnik, vpodstate tam jsou ty samy lidi, jen je nikdo nenuti varit z nejlevnejsich surovin. Od te doby je to luxus, rano snidane, obedy za cca 80 s polevkou, vyber z 8mi jidel + gril a od 11 do 13 fronty.

Odesláno

Jako vždy je to o lidech, já jsem prošel 3 ZŠ jídelny a kromě jedné bylo jídlo dle mého názoru v pořádku. V menzách jsem neměl problém vůbec. A v závodních jídelnách mám zatím poměr 3 dobré ze 4. A přesto se najdou lidé, co kvůli 120 sekundám budou jíst v té horší. Takže jako obvykle je chyba, jak na straně jídelen, tak strávníků.

prošel jsi 3 ZŠ jídelny  - to jsi tolikrát opakoval základku - nejsi ty náhodou pěkné kvítko :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...