Schreek Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Teda čekal sem hodně, ale tohle je i na mě moc... Citovat
Almanil Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Vskutku obrázek, řekne víc, než tisíc slov. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 To tam jite dobrovolne? Dobrovolně. Tudíž jsem si to dobrovolně nedal. Na to se mám celkem rád. Vskutku obrázek, řekne víc, než tisíc slov. Škoda, že někdy by nešly pomocí fotky přenést i pachy. Citovat
elton Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Škoda, že někdy by nešly pomocí fotky přenést i pachy. Myslím si, že v některých případech je to dobře Citovat
Péťa Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Blbý je, že to je jídlo ze školní jídelny. Takhle jedí naše děti a mají minimální možnost volby... Citovat
Fruktis Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Aspoň je to zelené a hrášek to připomíná. Ze školní jídelny si z mých let pamatuju hnědou hmotu vydavanou za kaši...to jsem pak pod dozorem obedval i dvě hodiny, dokud jsem to nesnedl.. :-P jinak vše je to o kucharich jak pro děti uvaří...stačí třeba to, že si nebudou odnášet tašky plné masa domu, jako u nás jedna hvězda...když skončila, tak se kvalita oběda zlepšila tak o dvě třídy:-P Citovat
Almanil Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Blbý je, že to je jídlo ze školní jídelny. Takhle jedí naše děti a mají minimální možnost volby... Jako vždy je to o lidech, já jsem prošel 3 ZŠ jídelny a kromě jedné bylo jídlo dle mého názoru v pořádku. V menzách jsem neměl problém vůbec. A v závodních jídelnách mám zatím poměr 3 dobré ze 4. A přesto se najdou lidé, co kvůli 120 sekundám budou jíst v té horší. Takže jako obvykle je chyba, jak na straně jídelen, tak strávníků. Citovat
lubosch Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 U nas v Hradci pod CEZem je zavodka, kde drive fungoval Eurest, nikdo tam nechodil, pak se na to vykaslali a vzal to soukromnik, vpodstate tam jsou ty samy lidi, jen je nikdo nenuti varit z nejlevnejsich surovin. Od te doby je to luxus, rano snidane, obedy za cca 80 s polevkou, vyber z 8mi jidel + gril a od 11 do 13 fronty. Citovat
Péťa Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Když mám v HK čas, zajedu si sem: http://www.gastrom.cz/ Kde je ta Tvá závodka přesně? Citovat
lubosch Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Když mám v HK čas, zajedu si sem: http://www.gastrom.cz/ Kde je ta Tvá závodka přesně? Je to KKrest - www.kkrest.cz, Riegrovo nam. 1493, pod ČEZem na rohu proti nadrazi. Ted co stavi novy obchodak Aupark se tam ale blbe parkuje. Citovat
chuck11 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Jako vždy je to o lidech, já jsem prošel 3 ZŠ jídelny a kromě jedné bylo jídlo dle mého názoru v pořádku. V menzách jsem neměl problém vůbec. A v závodních jídelnách mám zatím poměr 3 dobré ze 4. A přesto se najdou lidé, co kvůli 120 sekundám budou jíst v té horší. Takže jako obvykle je chyba, jak na straně jídelen, tak strávníků. prošel jsi 3 ZŠ jídelny - to jsi tolikrát opakoval základku - nejsi ty náhodou pěkné kvítko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.