Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau. Chci se zeptat chci si dat folie na okna chctel bych cele auto. Bylo me receno ze 407sedmicka ma jiz od serie folie na oknech. Mohl by me nekdo prosim rict kdo ma fole na prednich oknech jakou ma kdo propustnost? Tak abCh nemel zadne prusery s policii.

Odesláno (upraveno)

Žiadne fólie na oknách nie sú. Okná samotné sú tónované.

Ja mám fólie len na zadných, keďže u nás je to jediný dovolený spôsob.

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno

No jako tonovane a nechtel bych si dat folie predepsabou propustnosti a kdyz bch to ve finale secetl i stim tonovanim presahl bych danou propustnost a mel bych pruser. Vim vim ve predu nesmi bit...:-(

Odesláno (upraveno)

A ja mel za to ze v CR nemsi byt folie pouze na celnim a zadnim skle, jelikoz tudyma se pocita ze clovek po nehode poleze ven. Tim padem na vsech bocnich folie byt smi, ovsem jen s atestaci a povolenou propustnosti.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Na zadním okně můžou být folie. Jinak přední boční propustnost min. 70% a zadní min. 35% :myslim . Firma která ti to bude dělat by to měla vědět 100%.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nebylo by lepší sehnat aspoň boční okna origo zatmavené? Nvíc třeba i vrstvené pokud nemáš? Bouraček je všude habaděj. Já mám origo zatmavené a naprostá spokojenost. Nemusim se bát pokuty

Odesláno

No mam je origo ale slo me oto ze nevim kolik je propustnost. Abych treba si nedal 30% a ve finale s orginalem ti bude mit treba 40 a jsem v haji. Rozumite mi jak jsem to myslel

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Pošli mi VIN do zprávy... Jestli máš vůbec tonované

Já mám na SW asi takhle (je tam béžovej interier tak to tak nevynikne)

dle VIN:

OKNO (VZHLED) SKLO TÓNOVANÉ + TMAVĚ TÓNOVANÉ VZADU

OKNO (TYP) ČELNÍ SKLO+BOČNÍ SKLA VRSTVENÁ+ZADNÍ SKLO TVRZENÉ

Stará fotka:

post-21906-0-21157700-1443614811_thumb.j

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Odesláno

lud3k ma pravdepodobne jen nazelenale okna od vyroby
fabricke tonovani

Chozeluizskuner ma od vyroby predni okna nazelenale a bocni a zadni okna zatmavene

lud3k - ty proste potrebujes zatmavit cimkoliv co je schvalene
to znamena ze dopredu nesmis dat nic (MAX povolena hranice je to svetle zelene okno co je ted) a dozadu (od B sloupku) muzes dat klidne i cerne kdyz budou mit atest

muzes dat co chces takze treba i uplne cerne

Odesláno

Jj chapu jen sem se chtel zeptat jestli kdyz si dam max povolene dopredu tak aby me nezmerili a mel tam nad ze se to scita i stim orginalem zatmavene.

Odesláno

Jsem na tom stejne jako chuck11. Na kazdym okne mam nalepku atestace folie a to bylo jediny co me zachranilo pri technicky. Kdybych to tam nemel nalepeno tak mam smulu a nebo zalozka v hodnote 500,- v technicaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...