Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jak píše Veveruška, dal bych do volného slotu stejnou 4GB RAM paměť, jako je v prvním slotu. Budeš mít notebook 8GB (2x4GB) a to už poznáš rozdíl.

Je otázkou, jestli Tvůj notebook dokáže 8GB využít. Napiš sem model, kouknu na to.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno (upraveno)

Tak tak, 1:1 resp. 4+4=8 pokud to tvůj stroj dokáže využít. Někdy bývají limity. Ale hlavně stejný typ paměti, který tam je, protože s tím ten stroj zjevně umí fungovat ;) Nebo můžeš zkoušet jiný typy, ale hlavně aby to bylo do páru shodné.

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Tak jsem dnes koukal do notasu a mam tam tuhle...kingston 4gb 2rx8 pc3l-12800s-11-11-f3  muzete mi nekdo mrknout ktera mi tam muze pasovat k tehle?treba na aukru...moc se v tom nevyznam...diky

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravim pisi to k tomuhle tematu.mama ma na zacatku zmineny notebook a zacal blbnout.je na stole zapnut a pri drncnuti do stolu ztmavne obrazovka a behaji tam pruhy.muzu na nej i poklepat a to same.je mi jasne ze to bude nejaky kontakt...ale kde?poradite na co mam mrknout??diky

Odesláno

No odkrytovat, klavesnici, spodek i rameček okolo displaye, odmontovat display, a kabel vyměnit, je na konektorech, takže letovat není třeba, jen ale aby to nedělal přimo konektor v displeji, to je pak na vyměnu celej displej.

Možná pro začatek kabel jen odpojit a znovu připojit, muže to být jen špatný kontakt, prostě vyzkoušet co je špatně, taky na kabelu zjistiš čislo podle ktereho ho potom objednaš. I když by měl stačit typ NTB

Kabel by se měl dat koupit na Ebay

Odesláno

Tak jen doplnim odpoved....zatim opraveno,dekuji Hurvajzovi-dle jeho rady rozebrano a ejhle zezadu na displeji byl konektor vysunut a jen se dotykal.takze zastrcen jak ma byt a vse ok.dekuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...