Demo Version Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Čaute chalani, chcel by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s týmto shopom a či sa oplatí kúpiť takýto nárazník: http://www.tuning-in.sk/peugeot-206-zadny-naraznik-star.html Je vyrobený z nejakého polyesterového kompozitu. Mohol by mi to niekto vysvetliť čo to je a či je to kvalitne a vydrži to ? A ešte jedna otázka je lepší ABS plast alebo takyto druh materialu ? Ďakujem za každú odpoveď. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 laminat jako kazdejvydrzi do prvni nehody pak se zlomi navic mi prijde na 206 dost hnusnej Citovat
Demo Version Odesláno 7. září 2015 Autor Odesláno 7. září 2015 takže ABS plast je lepši ? Prepáč ale myslím že to je vec názoru. 100 ľudí 100 chutí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 jenze ABS tuningovej nesezeneskazda tahle uprava je bud ciste lamino nebo jen nastavce na origo narazniky kdy prechodovou hranu musis prelaminovat a dokytovatproblem nastava v ruzne pevnosti ruznych materialu a proto casto vydas na naraznikach zlomenou prechodovou hranu Citovat
JVT Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 (upraveno) "To je hnus velebnosti" Znáte tuto hlášku z jednoho filmu? Upraveno 7. září 2015 uživatelem JVT Citovat
F.I.K Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Jak říkáš, je to otázka vkusu, takže ke vzhledu se vyjadřovat nebudu. U těhle nárazníků bývá problém s tím, že prostě nepasujou a musí se doladit aby nepřečuhovaly rohy apod... Už jsem viděl i přední nárazník na 306 který neměl ani držáky - já ho teda dokonce vlastnil, ale pak mi došlo, že nemám vkus a poslal ho dalšímu co ho nutně potřeboval. Jinak pořechody u nástavců na originální nárazník bych vůbec neřešil a nechal je přiznaný. Zdá se mi to, nebo je ta modrá 206celá nějaká fotošopová? Upraveno 7. září 2015 uživatelem F.I.K Citovat
Demo Version Odesláno 8. září 2015 Autor Odesláno 8. září 2015 Vdaka za každy komentar, este posledna otazka. Konkretne hocikto z vas by šiel do takychto uprav alebo by ste zostali pri origo ? (samozrejme nemyslim tento konkretny naraznik) A ano je fotošopová, pravdepodobne slúži len na to aby bolo vidno ako sučiastka vyzerá na aute. Citovat
juraj4522 Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 Demo Version ja som objednaval laminatove narazniky od http://plasttuningshop.eu/ momentalne maju odstaveny web ale bude dneska online tam si najdes vsetko ja som objednaval na 306 predny aj zadny naraznik a som spokojny vsetko pekne pasuje na origo uchytenie narazniku a su knim aj papiere a je to schvalene na cestnu premavku cize ziaden problem nebude pozri sa ako vyzeraju https://www.peugeot-club.com/topic/89117-peugeot-306-16-xs/page-2 ale zadny si nevsimaj som ho stihol zlomit kym som ho nahodil tak som ho musel laminatovat Citovat
JVT Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Demo Version Co uděláš se svým vozem nám může být jedno. Ty s ním budeš jezdit. Musíš uvážit zda se investované peníze do vzhledu vyplatí nebo zda je výhodnější je investovat do bezvadného technického stavu. Pokud se ptáš na můj názor tak i v sériové verzi je P 206 kouzelný model. Tomu také odpovídá počet celosvětově prodaných kusů. Přikládám foto mého starého vozu. Téměř sériová verze, ale to málo co jsem změnil (nestálo to skoro nic) z něj udělalo maličko něco jiného. Upraveno 8. září 2015 uživatelem JVT Citovat
Demo Version Odesláno 8. září 2015 Autor Odesláno 8. září 2015 Juraj ďakujem za radu a mimochodom krasna 306. Klobuk dole a vela štastia v praci JVT ja viem že je to moja vec s čim budem jazdiť len som chcel vedieť či sa oplati kupiť laminat a ano suhlasim 206-ka je pekna aj seriovka ale chcem mať taku podla seba. Dakujem za všetky komentare a nazory. Citovat
juraj4522 Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 ono ten laminat ma vyhody ked ho prasknes kupit laminatovaciu sadu a opravis si ho doma a nemusis pouzivat git ked tak len trosku a to len nejaky jemny nevyhoda je v tom cez zimu ked je mraz je to dost krehke viacej ako plast ale znami to maju a ked ides normalne cez zimu a davas pozor tak ho neprasknes a vydrzi ja som preto isiel do toho laminatu lebo zatial som nepocul nejake veci ze praskol sam od seba v zime alebo ze sa to v lete ohybalo alebo nieco podobne a chcel som nejake sportove a tie plastove niesu a spajat laminat a plast som tiez nechcel aby to nepraskalo v spojoch ako je tu uz pisane a ked mas buracku a ze to ide cez poistku tak poistovna alianz a kooperativa nema problem to preplatit a ani havarijna poistka mam dobre skusenosti aj z poistovnami nikto nenamietal dala sa faktura a vsetko preplatily cize veselo do toho narazniku ale skus to stranku co som ti poslal moj predny tam stal 180e a zadny okolo 100e a mozno najdes aj nejake ine co sa to budu pacit maju tam dost velky vyber Citovat
Stejsn Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Je to strašně hnusné, vypadá to jak nedopečený zvadlý modurit. Citovat
Demo Version Odesláno 9. září 2015 Autor Odesláno 9. září 2015 Juraj ďakujem pekne, veľmi mi to pomohlo. Citovat
Háček Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 jen se zeptám, nešel by na 206 nárazník z 206+ ? zadek je přeci 206ka ne ? ale na 206+ je mnohem hezčí nárazník .) .. myslím že by to bylo mnohem lepší dát origo 206+ nárazník než tenhle z tuningshopu . nebo ne ? Citovat
Demo Version Odesláno 10. září 2015 Autor Odesláno 10. září 2015 Ano ten z 206+ je velmi pekny ale ja hladam skôr taký športovejší A to že či ide namontovať vôbec neviem ale podla mna by mohol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.