Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové prosím o radu, vznikl mi z ničeho nic, což je u auta normální problém Po nastartování a sepnutí pravého směr. světla se mi zobrazí tato hláška "direction indicator fauly", ale občas i nesmyslná hláška "right hand stoplamp bulb fauly". a to na brzdový pedál nešlapu. Problém je v tom, že když šlápnu na brzdu zobrazí se buď jedna nebo druhá hláška..Žárovky všechny v pořádku, po výměně nových stále to samé. Občas, ale ne vždy se rozblikají blikače rychleji, svítí ale všechny tři. Dělá jen u pravé strany. Na nic jsem doposud nepřišel. žádám o pomoc.

Odesláno

Tento problém byl už mnohokrát tady probírán. Příčina je v kostrách na zadních lampách. Buď napružit kontakty na konektorech zadních světel, nebo zvlášť přikostřit světla.

Odesláno

Kdyz me to ukazalo tu druhou hlasku bulb faulty tak mi nesvitilo predni svetlo ta zarovka obrysove to jsou tusim vymenil jsem ji a tato chyba zmizela. Fo se tyka blinkru to mi delalo take sprejem na kotakty jsem to postrikal a bylo to pryc:) jen tedkom mi to pipa porad uz nevim co s tim postrikane sprejem3x a nic zkusim jeste zarovky zkontrolovat

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

To je těžký když to neumíš ani přepsat jak se ti to zobrazí ... Jak již bylo napsáno, napružení a prostříknutí kontaktů může asi pomoct, ale já jsem to třeba nakonec po konzultaci s HonzaZ vyřešil tím dodatečným ukostřením (a od té doby žádný problém). Fotky mám ve vlákně v sekci "Naše káry" > "407" ..

A propos - http://lmgtfy.com/?q=Direction+indicator+faulty+peugeot+407

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...