Semir103 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Pánové prosím o radu, vznikl mi z ničeho nic, což je u auta normální problém Po nastartování a sepnutí pravého směr. světla se mi zobrazí tato hláška "direction indicator fauly", ale občas i nesmyslná hláška "right hand stoplamp bulb fauly". a to na brzdový pedál nešlapu. Problém je v tom, že když šlápnu na brzdu zobrazí se buď jedna nebo druhá hláška..Žárovky všechny v pořádku, po výměně nových stále to samé. Občas, ale ne vždy se rozblikají blikače rychleji, svítí ale všechny tři. Dělá jen u pravé strany. Na nic jsem doposud nepřišel. žádám o pomoc. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tento problém byl už mnohokrát tady probírán. Příčina je v kostrách na zadních lampách. Buď napružit kontakty na konektorech zadních světel, nebo zvlášť přikostřit světla. Citovat
radimrepka Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 taky jsem měl stejný problém, jak napsal honza, rozpojit konektory na zadním světle, prostříknout, napružit. Citovat
mikysedliste Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Taky sem to tak měl,napružení a kontaktol nepomohlo. Natáhl sem na zadní světla novou kostru a od té doby no problemo. Citovat
King-Cooper Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Kdyz me to ukazalo tu druhou hlasku bulb faulty tak mi nesvitilo predni svetlo ta zarovka obrysove to jsou tusim vymenil jsem ji a tato chyba zmizela. Fo se tyka blinkru to mi delalo take sprejem na kotakty jsem to postrikal a bylo to pryc:) jen tedkom mi to pipa porad uz nevim co s tim postrikane sprejem3x a nic zkusim jeste zarovky zkontrolovat Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Skontroluj aj konektor zadných svetiel, kostriaci kontakt zvykne obhorieť. Citovat
King-Cooper Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Jojo tez jsem to chtel zkontrolovat ale nebyl cas tedkom vubec. Mozna bude problem z kostrou nebo nejaky kabel u kostry Citovat
Schade105 Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 Měl jsem stejný problém. Vypálená kostra na světle .Už jsem dělal obě světla .Sehnal jsem jiný domečky a přepájel vyhřátej pin.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 (upraveno) To je těžký když to neumíš ani přepsat jak se ti to zobrazí ... Jak již bylo napsáno, napružení a prostříknutí kontaktů může asi pomoct, ale já jsem to třeba nakonec po konzultaci s HonzaZ vyřešil tím dodatečným ukostřením (a od té doby žádný problém). Fotky mám ve vlákně v sekci "Naše káry" > "407" .. A propos - http://lmgtfy.com/?q=Direction+indicator+faulty+peugeot+407 Upraveno 29. prosinec 2015 uživatelem StibTo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.