Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prohlášení o poškození vozu Peugeot RCZ na 44. sraze

Recommended Posts

Odesláno

Nic takového neříkám, jen ze došlo k pochybení. Zajímalo by mě, jestli to Peugeot bude řešit z pojistky, jak to udělá s pojišťovnou, kdyz o tom není jediný ofiko záznam (od policie).

Odesláno

To se musíš zeptat jich. Oni ti to určitě rádi řeknou :aut Jak bylo uvedeno. Vše se s nimi řešilo, takže ten postup byl takový, jak oni požadovali :myslim

Odesláno

ja osobne si myslim, ze udelat toto a nest plnou zodpovednost je moralni a v poradku. Zaroven je to poucenim i pro vsechny, aby s tema autama nejezdili jako ..... protoze se tomu dost casto deje.... Pristup stylem at to zacaluje peugeot a pojistovna se mi vuci Peugeotu jako nasemu partnerovi, vubec nelibi....

Odesláno

Doprdele delal drifty a roztrelil to o strom? Proboha probudte se!

K cemu myslis ze ty pojistky jsou, myslis ze novinari plati opravy??? Navic tohle je takova prkotina co se tyce poskozeni.

Odesláno

Jsou to auta na zapujčení,takže asi z POVka to pojištovna platit nebude a havárka  pojistka jako taková bude určitě patřičně navýšená,tak nevím co řešíte,kor,když to s Pežo bylo řešeno.

Bych to zamkl.

Odesláno

Krtku jaká situace? Auto je v Praze a bude se opravovat na základě pokynů PeuČR. Mají nějaký svůj plán jak se chovat v případě havárie těchto vozů, tento plán se splnil, auto je na místě a více se začne řešit v týdnu ;) 

Odesláno

Krtku měl jsem už dvě nehody kdy jsem já sám provedl něco s půjčeným i  svým autem a řešilo se to z havárka. Pojišťovna nic nechtěla, nebylo nutné volat policii nic, všechno v klidu, i když škoda byla ke 100 tisícům.

Já bych hlavně rád poděkoval Verýskovi, která celou situaci řešila s naší kontaktní osobou v Peugeotu a stálo jí to opravdu nemalé nervy!  :potlesk  :potlesk  :potlesk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...