Krt€K Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Nic takového neříkám, jen ze došlo k pochybení. Zajímalo by mě, jestli to Peugeot bude řešit z pojistky, jak to udělá s pojišťovnou, kdyz o tom není jediný ofiko záznam (od policie).
MJSytic Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 To se musíš zeptat jich. Oni ti to určitě rádi řeknou Jak bylo uvedeno. Vše se s nimi řešilo, takže ten postup byl takový, jak oni požadovali
Krt€K Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Ok, v pojišťovnictví se nevyznám, Gronholmm by mi to mohl osvětlit.
Guest Scratch Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 ja osobne si myslim, ze udelat toto a nest plnou zodpovednost je moralni a v poradku. Zaroven je to poucenim i pro vsechny, aby s tema autama nejezdili jako ..... protoze se tomu dost casto deje.... Pristup stylem at to zacaluje peugeot a pojistovna se mi vuci Peugeotu jako nasemu partnerovi, vubec nelibi....
Pe.Tr Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Doprdele delal drifty a roztrelil to o strom? Proboha probudte se! K cemu myslis ze ty pojistky jsou, myslis ze novinari plati opravy??? Navic tohle je takova prkotina co se tyce poskozeni.
Krt€K Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Jenže ono je klidne možný, ze bez vyšetření policii se pojišťovna stejne blokne.
Milan+ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Jsou to auta na zapujčení,takže asi z POVka to pojištovna platit nebude a havárka pojistka jako taková bude určitě patřičně navýšená,tak nevím co řešíte,kor,když to s Pežo bylo řešeno. Bych to zamkl.
ChouLu Odesláno 6. září 2015 Autor Odesláno 6. září 2015 Krtku jaká situace? Auto je v Praze a bude se opravovat na základě pokynů PeuČR. Mají nějaký svůj plán jak se chovat v případě havárie těchto vozů, tento plán se splnil, auto je na místě a více se začne řešit v týdnu
Krt€K Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Ze svý pozice se s timhle řešením setkavam prvne. Proto se ptám. Protože pojišťovny na všechno chtěj papír od nás.
Pe.Tr Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Krtku kdyby vse slo pres Vas, tak Vas lidi uz ukamenovali. ;-)
Schreek Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Krtku měl jsem už dvě nehody kdy jsem já sám provedl něco s půjčeným i svým autem a řešilo se to z havárka. Pojišťovna nic nechtěla, nebylo nutné volat policii nic, všechno v klidu, i když škoda byla ke 100 tisícům. Já bych hlavně rád poděkoval Verýskovi, která celou situaci řešila s naší kontaktní osobou v Peugeotu a stálo jí to opravdu nemalé nervy!
Recommended Posts