Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ohnutá ojnice

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Může mi někdo stručně vysvětlit, co obnáší výměna ohnuté ojnice? V podstatě mě zajímá jen kolik hodin práce a kolik kč (alespoň řádově - jestli 2, 5 nebo 10000...).

307 1.6 Hdi 80kw 2004

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Jak víš, že je ohnutá ojnice, když to není rozebraný? A jestli to je rozebraný, tak je třetina práce už hotová, ne? :myslim

Návštěvník
Odesláno

Prý mi běží motor nerovnoměrně. Buď je špatnej vstřik nebo týpek tipoval, že by mohla být ohnutá ojnice. Na vstřiky jedu příští týden tak uvidím. Spíš mě zajímalo jak velký problém by to byl kdyby byla fakt ohnutá ojnice. A podle toho co píšete tak doufám že to bude vstřik. Na volnoběh to trochu klepe a auto se trochu třese. Ale nic strasnyho.

Jak se projevuje ohnutá ojnice?

Odesláno

Taky mam pocit, ze se muj 1,6 hdi pri volnobehu po zahrati trochu trese. Jen motor, auto ne. Ale myslel jsem, ze po 210.000km to budou spise vstriky.

Tak pak napis, co to bylo.

Odesláno

Tak to je poprvé co někde čtu, že NĚKDO diagnostikoval uchem ohnutou ojnici. Nevím, nevím - ale možná bych popátral po jiném servisákovi co třeba nebude umět vyprávět horory, ale za to bude umět opravit auto.

Návštěvník
Odesláno

Ten servisák není špatnej. O tý ojnici to říkal hodně opatrně. Spíš tipoval vstřik. Jen jsem se ho zapomněl zeptat, co by ohnutá ojnice znamenala. Proto jsem se zeptal tady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...