Háček Odesláno 27. srpen 2015 Autor Odesláno 27. srpen 2015 sakra už jsem psal že preferuju pravou ... a pnutí mám v levé ruce celda .. že ti si nečteš všechny duležitý informace o mě Citovat
Šalda Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 Celda1970, od onanování to být nemůže, to by mě pravá ruka bolela pořád a měl bych ju už jako Pepek námořník :-D Citovat
Háček Odesláno 31. srpen 2015 Autor Odesláno 31. srpen 2015 tak zítra jdu na odběry pánové JEN PODOTÝKÁM ŽE JDE O ODBĚRY KRVE ! NE SPERMATU !!! :D abyste se hned nechytali něčeho čeho nemáte až budu vědět víc zase napíšu Citovat
Šalda Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Sice už je po 22 hodině ale raději nebudu psát nic :-D Tak ať Ti to dobře dopadne ;-) Citovat
Háček Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 tak dnes mi ukradli trochu krve ve čtvrtek se mám stavit na výsledky a na kontrolu jinak mi nic neřekla ... takže do čtvrtka si počkáte holky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 Asi mu z toho samyho honeni se, upadla. (mysleno honeni se po doktorech ) Citovat
Háček Odesláno 8. září 2015 Autor Odesláno 8. září 2015 omlouvám se, honím se tu ale ne po doktorech ale kvuli bydlení ... Pan doktor mi řekl že to mám pravděpodobně jen natažené, mám to nechat tak 2 až 3 týdny v klidu a nezatěžovat levou ruku, pokud by se to zhoršovalo tak se mám za ním zase zastavit, obědnal mě na řezen příštího roku na další odběry krve. jinak jsem zdravej jak kozí prd Citovat
myšut Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 (upraveno) .... ohnutá komprese..... co je ,, řezen ,, ............ a co je kozí prd......? Upraveno 8. září 2015 uživatelem myšut Citovat
Háček Odesláno 9. září 2015 Autor Odesláno 9. září 2015 řezen je březen bez b ... a kozí prd ? to je takovej smrdutej plyn co vychází koze z druhé strany než kde má hlavu ale ten plyn sám o sobě je hodně zdravej ,,, takže asi tak Citovat
Hafity Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Kozy bejvaj zdravý tak nějak všeobecně a ze všech úhlů pohledu.... Citovat
adraj Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Hafity máš muj plný souhlas. Kozy z jakehokoliv pohledu i ůhlu jsou boží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.