Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sakra už jsem psal že preferuju pravou :D ... a pnutí mám v levé ruce :D celda .. že ti si nečteš všechny duležitý informace o mě :D 

Odesláno

tak zítra jdu na odběry pánové :D JEN PODOTÝKÁM ŽE JDE O ODBĚRY KRVE ! NE SPERMATU !!! :D :D :D abyste se hned nechytali něčeho čeho nemáte :D až budu vědět víc zase napíšu :D 

Odesláno

tak dnes mi ukradli trochu krve ve čtvrtek se mám stavit na výsledky a na kontrolu jinak mi nic neřekla ... takže do čtvrtka si počkáte holky :D 

Guest minimaxa
Odesláno

Asi mu z toho samyho honeni se, upadla. (mysleno honeni se po doktorech :D )

Odesláno

omlouvám se, honím se tu ale ne po doktorech ale kvuli bydlení :D ... Pan doktor mi řekl že to mám pravděpodobně jen natažené, mám to nechat tak 2 až 3 týdny v klidu a nezatěžovat levou ruku, pokud by se to zhoršovalo tak se mám za ním zase zastavit, obědnal mě na řezen příštího roku na další odběry krve. jinak jsem zdravej jak kozí prd :D 

Odesláno (upraveno)

:aut .... ohnutá komprese..... :mrk

co je ,, řezen ,, ............   a co je kozí prd......? 

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

řezen je březen bez b :D ... a kozí prd ? to je takovej smrdutej plyn co vychází koze z druhé strany než kde má hlavu :D ale ten plyn sám o sobě je hodně zdravej ,,, takže asi tak :D 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...