Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém najít správný první díl výfuku na mojí C8, nějak se mi rozpadl a nejede to a prdí to, mohl by mi někdo poradit kde najdu odkaz na prodej výfuku, všude jsem našle jen na disely a na benízny 3.0, ale žádný 2,0i 16V 103 kw, díky za postřehy, případně je nějaký kompatibilita s jiným výfukem ?

Odesláno

Hele ja mel 3,0 a dal jsem tam z 2,2hdi a zadnej rozdil, jen vcene, ten hdi 2200 a benzin 7-8000,-. Narvi tam to nejlevnejsi stejne to nevydrzi vic jak dva roky.

Odesláno

Celý je to ve předu takový nějaký divoký, hejbe se to a u držáku je to urezlý, dneska se rozhodně až mehanic dá na zvedák :-)
VIN : VF7EBRFJC13358519

Odesláno

Ten vlnovec se origo da de facto koupit jenom s tim katem (mel by to byt dil 14 z nahledu do Pe.Tra)? Takze pokud potrebuju jenom vlnovec, tak koupit uni a varit? Chapu to dobre?

Odesláno

Tiez som potreboval vlnovec 60 x 380 mm a nikde som nebohol zohnat,

ale univerzalny som zohnal v Toma auto Banovce nad bebravou. a pasoval ovaral sa akurat hribik na spojku. ale inac pohoda. cena 23 €

Odesláno

Tak vyřešeno, univerzál vlnovec + trocha sváření, práce. Komplet 1700 kaček, už to zase jezdí jako drak :-) Díky všem za názory a pomoc !!!!!!

• O 1 rok později...
Odesláno

Dovolím si oživit toto vlákno..... Musel jsem řešit obnovu výfukového systému na mém C8 3.0i V6. Žádná tragedie. Materiál = střední+zadní díl = cca 4000,-Kč no a něco za práci.. Střední díl nebyl problém, nabízí ho kdekdo, leč ten zadní, ani strejda Gůgl ho nenajde, až na pár detailů je identický , jak PeTr uvedl s dílem pro 2.2Hdi. Odvahu a šikovnost.

Odesláno

Vyfuk som musel riesit aj ja,od kolektorov az po zadny tlmic.Stredny a zadny tlmic od Pe.Tra a zvysok univerzal,katy sa prevarili povodne.No lacne to vobec nebolo :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...