Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Rozhodne nikdo s Dusterem nebude hledat zavady n+1 elektronikejch kurvitek ktery na diagnostice nejsou videt, znackovy servisy si s nima nevedej rady a pouzivaj metodu vymenkar za desitky tisic:grr - coz pro Dustera je cana mnohaletyho servisu. :D

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno

jen můj názor--toho pána nemusím :bojim, jeho názor na dustera jsem četl už dříve a nepřekvapuje mě, taky bych si na jeho místě koupil něco jiného

aby bylo jasno--jsem proti němu chudák z východní evropy, ale taky si dustera nikdy nekoupím , nee proto, co o něm píše nějaký novinář ze západu, ale jednoduše proto, že se mi nelíbí a za další--takové auto prostě nepotřebuju

ale naštěstí je dost normálních lidí (i v té západní evropě) :mrk:mrk, co mají jiný názor na dastra než pan clarkson a kupují ho ve velkém,protože na čtyřkolku za melouna a více prostě nemají  :)

Odesláno (upraveno)

no jo ale Jeremy měl v rukách jiný auta,tak se není čemu divit ;)  . . . ale pokud má člověk třeba na Land Rover,Range Rover Evoque, BMW X3 tak ať si ho klidně koupí

edit: jinak pořád čekáme na auto,má přidělené VIN a čeká na výrobu-může za to ta emisní norma. . . kolem 10.12. by mělo být na prodejně ;)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

no, ja jsem v tom vcera jel, ve 14 dni stary 1,2 protoze pan nechtel cekat rok na 1,6 4x4, nevim, nechapu to, proc ma nekdo tendenci si kupovat auto vyzazi SUV s motorem do meho hyundaie i20...., ta 1,6 pojede o trochu lip, ale zadna hitparada to proste nebude :( . Je fakt, ze souhlasim s Clarksonem, za ty prachy bych si radsi koupil ojetyho Range byt s najezdem 200000km, aspon bude konecne zajety motor :D 

Odesláno (upraveno)

no ja spíš nechápu proč Dacie i ostatní nabízely v lednu motorizace,které neprodávají a musí se na ně čekat kvůli těm euro normám - znám lidi který mají 1.6 4x4 objednáno od loňského prosince a dostanou ho teď v září-říjnu-to už museli všichni vědět,že to budou muset udělat-ty homologace

edit: ja objednal a týden na to byla 1.6 4x4 stažená z ceníku

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Ty už jdi s těma vylitanyma premiovkama do riti:aut....

Když premiovku tak novou,s 200000km na krku to kupujou akorát mladaci a sociálove co si na něco hrajou.....

Jednoho mám v rodině má A8 2004,s 500000km a teď chce Q7 z 2009 a nemá ani aby udělal na ty A8 rozvody,protože stojí 8000Kč.

Odesláno
před 16 minutami, Scratch napsal:

no, ja jsem v tom vcera jel, ve 14 dni stary 1,2 protoze pan nechtel cekat rok na 1,6 4x4, nevim, nechapu to, proc ma nekdo tendenci si kupovat auto vyzazi SUV s motorem do meho hyundaie i20...., ta 1,6 pojede o trochu lip, ale zadna hitparada to proste nebude :( . Je fakt, ze souhlasim s Clarksonem, za ty prachy bych si radsi koupil ojetyho Range byt s najezdem 200000km, aspon bude konecne zajety motor :D 

takže radši ojetý Range Rover se zaschlýma soplama a hnědýma čárama na sedačkách, joo?? (píše Jeremy v recenzi) :D

Odesláno

Tak Clarkson by si SAMOZREJME radeji koupil Range Rovera, bo je to BRIT. A ti nikdy nedaji na RR dopustit, presto ze to je notoricky neposlehliva sracka a kazdej jinej normalni clovek by to nechtel s 200.000km na krku ani zadarmo. 

Pro anglicky mluvici jedna zkusenost skutecneho dlouholeteho uzivatele za vsechny:

Odesláno (upraveno)

Kdyz ono kazda blonadata pipina potrebuje na tu silenou dalku k obleceeni s pruhama nebo fajfokou z bytu ke kadernikovi a na kopec do Tesca plnohodnotny SUV 4x4. Dacka je prece total out!!!:aut

StibTo, promin ze jsem pouzil Tvou inspiraci!

slepice.jpg

edit pismenka z mobilu
Odesláno
před 15 minutami, Charlie 1 napsal:

Ty už jdi s těma vylitanyma premiovkama do riti:aut....

Když premiovku tak novou,s 200000km na krku to kupujou akorát mladaci a sociálove co si na něco hrajou.....

Jednoho mám v rodině má A8 2004,s 500000km a teď chce Q7 z 2009 a nemá ani aby udělal na ty A8 rozvody,protože stojí 8000Kč.

jenze je rozdil koupit auto 4 roky stary a 14 let stary viz ta A8.............. 2009 v pripade Q7 je uz dnes taky desetiletka vid...... to nema s nakupem premiovky nic spolecnyho......

před 10 minutami, ozzy56 napsal:

takže radši ojetý Range Rover se zaschlýma soplama a hnědýma čárama na sedačkách, joo?? (píše Jeremy v recenzi) :D

evoque, vim ze to je kasicka, vim, ze se to proste sere, ale to auto se mi strasne libi :D , holt bych musel vycistit volant a sedacku no..... :D 

před 3 minutami, StibTo napsal:

Tak Clarkson by si SAMOZREJME radeji koupil Range Rovera, bo je to BRIT. A ti nikdy nedaji na RR dopustit, presto ze to je notoricky neposlehliva sracka a kazdej jinej normalni clovek by to nechtel s 200.000km na krku ani zadarmo. 

Pro anglicky mluvici jedna zkusenost skutecneho dlouholeteho uzivatele za vsechny:

jak jsem psal vyse auta s inicialy RR maji proste skvely design, me se strasni libi ;) a to jak range, tak rolls ;), ale range kvuli ty poruchovosti nemohu mit, nemel bych na bananky :D a nebo by deti nemely bananky :D 

Odesláno

Fakt se koukni na to video, teda jestli si to prelozis... Typek tam vypocitava co se na tom (i opakovane) podelalo jako to je neskutecnej verk....  Ale jasne - taky mohl mit smulu na kus. Poradne velkou... smulu..

Odesláno (upraveno)

:xvul

scartch> Strasne se mi libi Rihanna, " ma proste skvely design, me se strasni libi ;)  " ale nebylo by asi na bananky a neni RR!!! :myslim

Rihanna-1218402.jpg

Odesláno
V 5. 9. 2018 at 10:30, Gabriel 307 napsal:

no jo ale Jeremy měl v rukách jiný auta,tak se není čemu divit ;)  . . . ale pokud má člověk třeba na Land Rover,Range Rover Evoque, BMW X3 tak ať si ho klidně koupí

edit: jinak pořád čekáme na auto,má přidělené VIN a čeká na výrobu-může za to ta emisní norma. . . kolem 10.12. by mělo být na prodejně ;)

auto by meli vyrabet nezavazne na te norme, jde jen o razitko z uradu . takze vyrobene bejt muze a pak se ceka na uvolneni do prodej e . v cr je aktualne seznam o 500 autech co uz jsou vyrobené, vetsina uz ceka na salonech , prodané novym majitelum ,ale jeste nejsou urady povoleny pro provoz , to mas u nas videt  .delaji se kompenzace ve forme zimnich setu za zlomky cen a podobne.

Odesláno (upraveno)

se divim, ze maj klimu i pro spolujezdce bez priplatku :D 

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...