Guest Pomfrit Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 Zdravím, mám novou 5008, kopuenou jako skladový vůz. Má zadní parkovací senzory s kamerou, propojené s displayem navigace apod. Jen, netuším proč, nemá přední parkovací senzory. Chtěl bych je. Nemá někdo zkušenosti s dodatečnou montáží? netrvám na zobrazovaní na displayi, stačí zvuková výstraha. Díky :-) Citovat
Pacho69 Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 Zadní seznzor je základní výbava Allure. Přední senzor je výbava dodatková, do skladovky neobjednaná. Zadní kamera je možná v Allure taky ve standardu, nevím. V předFL verzi nebyla vůbec. Přední senzory doplňují funkci systému o měření parkovacího místa, stávaly ceníkových 10tis navíc. Dodatečná montáž asi nebude úplně easy. Elektronika bude asi v poho, ale senzory musíš dostat do nárazníku a přesně umístit. Jenom odstrojit a nastrojit přední nárazník jsou 3hodiny práce. plus senzory, montáž, konfigurace elektroniky, do té desítky se vejdeš jen velice těžko. Citovat
Guest Pomfrit Odesláno 24. srpen 2015 Odesláno 24. srpen 2015 Zadní seznzor je základní výbava Allure. Přední senzor je výbava dodatková, do skladovky neobjednaná. Zadní kamera je možná v Allure taky ve standardu, nevím. V předFL verzi nebyla vůbec. Přední senzory doplňují funkci systému o měření parkovacího místa, stávaly ceníkových 10tis navíc. Dodatečná montáž asi nebude úplně easy. Elektronika bude asi v poho, ale senzory musíš dostat do nárazníku a přesně umístit. Jenom odstrojit a nastrojit přední nárazník jsou 3hodiny práce. plus senzory, montáž, konfigurace elektroniky, do té desítky se vejdeš jen velice těžko. Díky za odpověď. Nakonec mě to udělali v servisu Jonal s.r.o. Hodonín. Senzory Meta za 4900 a montáž. Perfektně funguje. Citovat
bysto Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 (upraveno) ahoj, je to už síce dávno čo si toto písal, ja som kúpil jazdeného P5008 pred cca 2-3 týždňami a zaujíma ma presne toto tie senzory ti nastavili na originál systém, alebo ako? ja mám WIP sound ten oranžový panel, zadné mi okrem pípania aj zobrazuje tie čiarky za grafikou vozu pri zaradení spiatočky ideálne by som to aj ja chcel dostať do stavu, ako keby to bolo z výroby Upraveno 26. listopad 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
manco Odesláno 13. únor 2025 Odesláno 13. únor 2025 Zdravim, rad by som ozivil tuto temu... ked zhodim naraznik, je kabelaz ku senzorom natiahnuta? Vopred diky za odpovede Citovat
manco Odesláno 13. únor 2025 Odesláno 13. únor 2025 OK, diky za odpoved. Pripadne niekde kablovy zväzok s nezapojenym konektorom? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 urcite ne - a budes rad kdyz v pojistkach najdes nejaky nezapojeny kabel - budes totiz potrebovat minimalne 6 dratu protahnout pres prepazku do kabiny az k jednotce senzoru a mozna i tu vymenit a nechat dokodovat Citovat
Zabak22 Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 Musíš sa pozrieť,niektoré majú niektoré nie aspon u modelu 308. Citovat
P607Olda Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 (upraveno) nic - radil jsem zadní, ale to nejde, při zvýšení rychlosti se musí deaktivovat. Upraveno 14. únor 2025 uživatelem P607Olda Citovat
manco Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 aaach jaaaaj... na 807 som mal konektor, stacilo dopojit senzory. tak som predpokladal, ze to bude podobne. Zene velmi chybaju tie predne, pritom je vyborny sofer. Iba zhadzovat naraznik, aby som zistil, co tam je a co nie, to sa mi velmi nechce Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 tak i kdyby tam byla priprava bude koncit pod svetlem do narazniku by vedla samostatna kabelaz Citovat
manco Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 ak by to bolo takto, to je najmenej, takyto stav by bol pre mna vyhovujuci... vlastne tak som to predpokladal Citovat
Milan+ Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 před 3 hodinami, manco napsal: aaach jaaaaj... na 807 som mal konektor, stacilo dopojit senzory. tak som predpokladal, ze to bude podobne. Zene velmi chybaju tie predne, pritom je vyborny sofer. Iba zhadzovat naraznik, aby som zistil, co tam je a co nie, to sa mi velmi nechce Kdyžtak tu mám z 308 komplet přední senzory. Citovat
manco Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 dakujem, senzory nie su problem. ja som iba potreboval vedietpokial je vedena kabelaz. O ostatnym dakujem za odpovede Citovat
Zabak22 Odesláno 14. únor 2025 Odesláno 14. únor 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Milan+ napsal: Kdyžtak tu mám z 308 komplet přední senzory. Na to zabudni 308 má systém bosch a 5008 má systém meta nemôžeš to kombinovať iba že by si to vymenil celé snezory,modul,kabeláž. UPD malo by tam byť niečo takéto pod abs kockou Upraveno 14. únor 2025 uživatelem Zabak22 Citovat
manco Odesláno 16. únor 2025 Odesláno 16. únor 2025 parada, pozriem to, ci nieco take najdem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.