Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední parkovací senzory - dodatečná montáž

Recommended Posts

Guest Pomfrit
Odesláno

Zdravím, mám novou 5008, kopuenou jako skladový vůz. Má zadní parkovací senzory s kamerou, propojené s displayem navigace apod. Jen, netuším proč, nemá přední parkovací senzory. Chtěl bych je. Nemá někdo zkušenosti s dodatečnou montáží? netrvám na zobrazovaní na displayi, stačí zvuková výstraha. Díky :-)

Odesláno

Zadní seznzor je základní výbava Allure. Přední senzor je výbava dodatková, do skladovky neobjednaná. Zadní kamera je možná v Allure taky ve standardu, nevím. V předFL verzi nebyla vůbec. Přední senzory doplňují funkci systému o měření parkovacího místa, stávaly ceníkových 10tis navíc. Dodatečná montáž asi nebude úplně easy. Elektronika bude asi v poho, ale senzory musíš dostat do nárazníku a přesně umístit. Jenom odstrojit a nastrojit přední nárazník jsou 3hodiny práce. plus senzory, montáž, konfigurace elektroniky, do té desítky se vejdeš jen velice těžko.

• O 2 týdny později...
Guest Pomfrit
Odesláno

Zadní seznzor je základní výbava Allure. Přední senzor je výbava dodatková, do skladovky neobjednaná. Zadní kamera je možná v Allure taky ve standardu, nevím. V předFL verzi nebyla vůbec. Přední senzory doplňují funkci systému o měření parkovacího místa, stávaly ceníkových 10tis navíc. Dodatečná montáž asi nebude úplně easy. Elektronika bude asi v poho, ale senzory musíš dostat do nárazníku a přesně umístit. Jenom odstrojit a nastrojit přední nárazník jsou 3hodiny práce. plus senzory, montáž, konfigurace elektroniky, do té desítky se vejdeš jen velice těžko.

Díky za odpověď. Nakonec mě to udělali v servisu Jonal s.r.o. Hodonín. Senzory Meta za 4900 a montáž. Perfektně funguje.

• O 8 let později...
Odesláno (upraveno)

ahoj, je to už síce dávno čo si toto písal, ja som kúpil jazdeného P5008 pred cca 2-3 týždňami a zaujíma ma presne toto
tie senzory ti nastavili na originál systém, alebo ako?
ja mám WIP sound ten oranžový panel, zadné mi okrem pípania aj zobrazuje tie čiarky za grafikou vozu pri zaradení spiatočky
ideálne by som to aj ja chcel dostať do stavu, ako keby to bolo z výroby 🙂

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 1 rok později...
Odesláno

aaach jaaaaj... na 807 som mal konektor, stacilo dopojit senzory. tak som predpokladal, ze to bude podobne. Zene velmi chybaju tie predne, pritom je vyborny sofer. Iba zhadzovat naraznik, aby som zistil, co tam je a co nie, to sa mi velmi nechce

Odesláno
před 3 hodinami, manco napsal:

aaach jaaaaj... na 807 som mal konektor, stacilo dopojit senzory. tak som predpokladal, ze to bude podobne. Zene velmi chybaju tie predne, pritom je vyborny sofer. Iba zhadzovat naraznik, aby som zistil, co tam je a co nie, to sa mi velmi nechce

Kdyžtak tu mám z 308 komplet přední senzory.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Kdyžtak tu mám z 308 komplet přední senzory.

Na to zabudni :) 308 má systém bosch a 5008 má systém meta nemôžeš to kombinovať iba že by si to vymenil celé snezory,modul,kabeláž.

UPD malo by tam byť niečo takéto pod abs kockou 

IMG_3365.jpeg

Upraveno uživatelem Zabak22

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...