Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

prosím o radu. Byl jsem v servisu, že mi klima dělá divné zvuky. Řekl, že je to kompresor a že ji teda nemám používat a nový stojí 5 až 7 tisíc. Je to normální cena? Nejde ten kompresor nějak opravit? 

Máte s tím někdo zkušenosti?

Díky

Jo a je to Peugeot 307, benzín 1.6, 16V a klimatizace manuální

Upraveno uživatelem zavovi
Odesláno

tak se s ním domluv na nějaké záruce, ovšem při koupi na vrakovišti platí, že díl musí být funkční při montáži na auto, takže klima musí být funkční když auto budeš přebírat z opravy...,druhý den ale může kompresor odejít

tak to prostě chodí...

Odesláno (upraveno)

Na 307 chrastil kompresor, když spojka byla rozpojená. Stačilo vyměnit spojku za jinou použitou. Zkus ještě navštívit jiného opraváře, než vydáš tolik peněz.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Týden záruku by mi na to dal. Ale to nic nemění na tom, že mě to pak místo 3 nebo 6 tisíc může stát 9. Toho se bojím. 

jestli máš v plánu si to auto nechat dlouhé roky, tak kup nový, jinak z vrakoviště ;)

kdo se bojí, nesmí do lesa :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

tak jak to dopadlo. Zkusil jsem jiný servis a udělali mi repas kompresoru. Kompletně celý nový vnitřek. Kromě toho tam museli dát nový olej a doplnit asi 2/3 plynu. Tak to stejně vyšlo na 6400 Kč celkem. 

Díky všem za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...