Petrikj Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 Ahoj, dané téma jsem k chybě nenašel, jen jednu zmínku, tak si ho dovolím založit. Dnes jsem byl v Peugeotu na servisu klimatizace (doplnění + kabinový filtr). Přesto klimatizace nechladí jak má. Kompresor klimatizace běží a spíná. Diagnostika ukázala závadu F995: Závada obvodu ovládání proměnného zdvihového objemu kompresoru klimatizace. Auto jsem si odvezl, zrovna potřebuju jezdit. Neřešil někdo tento problém? Díky za rady Citovat
ferinko2 Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 Sú kompresory s regulačným prvkom tlaku,popozeraj na kompresore by mohol byť reg.ventil. Citovat
Petrikj Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 Tak po dlouhé době se mi podařilo objevit závadu. Ne přímo mě, ale v klima servise. Nebyl tedy poškozený kompresor ani jeho regulační ventil. Závada byla v konektoru, co se připojuje na el.mag regulační ventil. Konektor opraven, klimatizace znovu naplněna. Zatím krásně chladí a vše funguje jak má. Úleva Citovat
Ice-man Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Zdravím. Taky kousek přidám k problému, třeba se to bude někomu hodit. Klimatizace mi poslední dobou z ničeho nic přestane chladit a po třeba 10ti minutách znovu začne. Spojka kompresoru zůstává sepnutá a klima nechladí. Ještě jsem tenhle chybový stav nepřistihl s diagnostikou v ruce . Chyby žádné nehlásí ale v deníku závad jsou nějaké zmínky o chybě F995 viz. obrázek. Výskyt/Zmizení. Hledal jsem na internetu a našel jsem na nějakém ruském fóru kde tuhle závadu řeší a stejně jako u @Petrikj měl závadu v konektoru na ventilu. viz. foto. Ventil se nachází přímo na kompresoru. Jsou tam dva konektory, jeden ke spojce a druhý k ventilu. Konektor který k němu vede je v pojistkovce nad baterkou. Na pinech 5 a 4 (zelenožlutý a modrý kabel) má být něco kolem 12 Ohmů. Konektor má malou vůli tak jsem na něho zkusil trochu zatlačit směrem ven. V tu chvíli ztrácí kontakt, obnoví se pokud zase zatlačím zpět dovnitř. Tak jsem ho prostříkal kontaktolem a zkusil jsem ho zajistit páskou jak ukazují na obrázcích níže. Tak doufám že je to i můj případ a problému jsem se tím zbavil. Obrázky níže jsou stažené z ruského fóra: https://www.drive2.ru/l/590075456108136051/ Péťa a longstarr ohodnotil 2 Citovat
longstarr Odesláno 5. květen 2024 Odesláno 5. květen 2024 (upraveno) Tak pridam malinko ze sveho problemu Jinak dekuji za skvely navod. Ta fotka patice, kde se da konektor promerit je super !!! Bez toho bych to asi nedal. U mne byl problem uplne stejny jak v popisu, ale nepomhlo mi patici jen stahnout paskou. Porad ztracela kontakt. Az po par hodinach laborovani jsem zjistil, ze je problem kovovych prackach(samice) v konektoru. Byla tam moc velka vule. Nacpal jsem tam medene dratky a pak nastrcil patici a pro sichr jeste zatahnul paskou. Vse funguje na vybornou Moc diky za tento navod Upraveno 5. květen 2024 uživatelem longstarr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.