Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kedy výmema rozvodov Peugeot 508 1,6 Hdi 82 kw

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

no ja som kupil jazdenku 508 SW 2.0 HDi 136k (158 000km) a rozvody som menil pri 174 000km akurat mesiac dozadu. aj ked som sa na to pytal v servise, tak odporucali radsej skor ako cakat na nejaku blbu nahodu. stalo ma to 240 eur aj s pracou v neautorizovanom servise a nie original nahradne diely. v autorizovanom mi spravili ponuku na nejakych 360 Eur.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Super diky...ja to vymenim tak za 40 tisic pri 180 tisicoch...inak sa mi zda ze mi to dost zerie....pri 130 km/h mi to na dialnici papa 6,5 az 7 litrov co sa mi zda dost...cakal by som 5,5 az 6.    mam sice 1,6 Hdi  80kw, neviem zrejme chyba tam ta sestka.

Odesláno

Zkus jezdit kolem 110-120 km/h a budeš mít spotřebu jak píšeš. Můj motor se chová stejně. Na ty dálnice ten 6. kvalt prostě chybí :(

Odesláno

Diky, takze je to normalne.....fakt neviem preco tam nedavaju dnes uz stadartne tu sestku, ved je to predsa len limuzina urcena pre dialnice a presun z mesta A do Mesta B. ale zrejme proste pre ten motor to nemaju navrhnute.....asi si ju tam dopisem na pakau a budem spokojny  :-D

Odesláno

6,5l/100 s 1.6/82kW při 130? Ty jo, bych čekal míň než 6 litrů. to já mám průměrku 6.8, kde je tak 1/3 město, když jedu po dálnici Plzeň - Ostrava a zpět, tak je průměrka 6.0l/100. 508SW 2.0HDI, 120kW AUT6.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahojte, tak uz ma aj moc krasavec  (508, 2.0HDi, 103 kW) 180 tisic km na tachometri, v Peugeote v Martine mi nacenili vymenu rozvodu a vodnej pumpy s pracou na cca 700 eur, co je priserne vela. Viete poradit nejaky slusny servis v Bratislave napr. za rozumnu cenu?

• O 1 rok později...
Odesláno

Otazka je, co je pro koho komplet. Pro mne to treba znamena oba dva remeny a vsechny kladky na obou remenech a vodni pumpa na rozvodovem u tohoto motoru. K tomu samozrejme nova chladici kapalina. Ale pro nekoho jineho to muze byt jen rozvodovy remen + 2 kladky a hotovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...