Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jsme na cestách bez adekvátního přístupu na net, tak sorry. Pošlu v pondělí :papa

Ale ta ptačí vejce a houby vypadají opravdu lákavě!

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Chci se zeptat. Je v kempu dostatečně velké venkovní posezení? A jaké že pivo bude proudit???

Venku je cca 30 míst, v resturaci cca 30-40 míst a dole v penzionu asi 50... :) Kozel a Plzeň.. alespon doufam ze si to pamatuji spravně :)

Odesláno

Aby jste se měli na co těšit :)

budou tyto předváděčky:

RCZ ALLURE 1.6 200k MAN6
508 RXH ALLURE 2.0 BlueHDI 180k EAT6
208 nová 5P ALLURE 1.2 PureTech 82k MAN5 EURO6

ještě měla být k dipozici 308SW GT, ale bohužel jeden debilní novinář jí rozstřelil a udělal z ní totálku :grr

Odesláno

Scratch: vtipálku :)

ale byli jsem Peugeotem ČR pochváleni,že jsme jedni z mála co auta vracejí v pořádku, takže v tom budeme pokračovat :)

radyn91: pravda na 308SW GT se asi těšilo více lidí,tak snad budeme mít štěstí třeba na Vánočním večírku :)

Odesláno

Pomoc.. Sem neschopná poslat peníze...!!!

V bance sem byla 12. a měli zavřeno.. pak už nebyl čas, tejden dovolená a tendle tejden mám tudíž tři p.... práce a kreju se se všema otvíračkama.. Možná stihnu zdrhnout na chvíli v pátek..

Jo jo :) češi všechno na poslední chvíli..

Ale co když to nestihnu..!!!???

V pondělí už sem úplně v klidu, ale to je pozdě, že..?

Vyškubu si vlasy..........!

Odesláno

Weri605: pokud se nemáš jak dostat do banky jindy než v pondělí,tak to zaplatíš až v pondělí. Choulovi to vadit nebude. Bude to ještě před srazem,tak to je  v pohodě. Ale pokus se to zvládnout. Pokud ne, pak už se musíš domluvit s ChouLu. Díky

Odesláno

Usmálo se 2x štěstí - odpadla schůzka a navíc s dementem, takže letím platit a vlasy si nalepím večer zpět.. ;) Jinak internet banku nikdy, a složenka mě ale nenapadla.. Díky a těším se..! :D

Guest Scratch
Odesláno

Chtel jsem ti napsat ze te znam a ze bych ty penize poslal a dala bys mi je na srazu ale asi jsi to zvladla. Kdyby ne... tak se ozvi :)

Odesláno

Díky Scratchi.. :D to je úplně neskutečný.. :) si moc hodný, ale stihla sem to.. :) teď už jen doufám, že to dojde i ChouLovi.. :)

Guest Scratch
Odesláno

Díky Scratchi.. :D to je úplně neskutečný.. :) si moc hodný, ale stihla sem to.. :) teď už jen doufám, že to dojde i ChouLovi.. :)

ChouLovi obcas dost veci nedojde, ale snazime se mu to opakovane vysvetlovat :D :D :D :D

Odesláno

Dobrý den. Nevím zda-li budu o víkendu stíhat,tak se chci zeptat zda li je možno se přijet podívat v sobotu odpoledne bez zaregistrování na sraz? Byl by to muj první sraz a nevím jak to chodí na srazu:-)

p.s a nebude mís sebou někdo diagnostiku Peugeot planet? :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...