Milan+ Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 Tak kdo jedete a kam? Já vyrážím za chvilku. Citovat
Milan+ Odesláno 11. červenec 2015 Autor Odesláno 11. červenec 2015 To tu není nikdo kdo se jezdí kouknout? Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 Něco z historiků Ta stotříca a báwo byla luxusní záležitost a něco malého od péžo. Citovat
straki007 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Ja jsem jezdil kdysi. Ted na to nezbyva cas..... Ale brzy zacnu opet,s mym malym zavodnikem. Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 Vyznělo to tak ,jako kdyby jsi přímo závodil. Citovat
Chip Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 jak píše straki taky jsem jezdíval koukat ale nezbývá čas taky zase začnu jezdit s malym. zatim když to vyjde jezdime koukat na závody do vrchu budto eddu nebo krušnohorský pohár Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Tak kolega mě dnes ráno vytáhnul, že se pojedeme podívat. No jak to říct kulantně vím že v minulosti bylo pár smrtelných úrazů z řad diváctva a že se dost zpřísnilo to kam se může a kam už ne. Byli jsme se podívat na staroměstské nahoře na náměstí v podstatě na konci RZ kde už jedou všichni v klidu a nebezpečí je podle mne minimální bylo jedno zábradlí vedle druhého u cílové rampy zabraný nesmyslně obrovský kus pro VIP zónu škodovky kde stejně nikdo neseděl. Je fakt že když by jsme vyjeli na nějakou venkovní RZ tak by to možná bylo v tomhle ohledu uvolněnější ale byli jsme pozvaní do depa k jednomu týmu a časově by jsme to nezvládli jet někam ven. Takže za mě navštívil jsem podnik který má dlouholetou tradici ale příště pojedu raději na nějakou soutěž " nižší" kategorie kde to podle mě není tolik komerčně zneužíváno jako zde. Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 Vis z minulosti.Hm.Co jsi čekal od městské RZ? Kolega asi moc také nenavštěvuje tyhle podniky , když je schopen Te vytáhnout na tohle. Citovat
JVT Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Ahoj Pežoťáci Letošní Bohemka byla fajn. Také počasí OK. Sportovní zážitek se trochu snažili pokazit, ostatně jako poslední dobou skoro vždy, jen někteří pořadatelé. Oni snad na fyziku nechodili do školy. Místa, kam se vůz v žádném případě nemůže dle fyzikálních zákonu dostat, jsou pro diváky občas zakázané. Letos byla Bohemka o to zajímavější, že Brouk (Štěpán Vojtěch) oprášil již bohužel hodně starý PEUGEOT 206 WRC a dojel s ním na třetím místě. Velká gratulace. Citovat
Milan+ Odesláno 30. červen 2017 Autor Odesláno 30. červen 2017 Tak kdo někam vyrážíte zítra na Bohemku? Citovat
Milan+ Odesláno 30. červen 2018 Autor Odesláno 30. červen 2018 Tak jsem s kámošem dorazil z Chloudova. Kopejda zase převažuje. Byla tam zařazena také nějaká Eco rallye, něco pro Radovánka. To je něco jak se tam ženou elektra. Citovat
Pepito Odesláno 30. červen 2018 Odesláno 30. červen 2018 Sleduji to na netu a na ČT sport a Kopejda má po 9. RZ náskok před Vencou jen 19,7s, ale příjemné překvapení je Štěpán Vojtěch Citovat
Milan+ Odesláno 13. červenec 2019 Autor Odesláno 13. červenec 2019 Tak z letoška Pepito a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 14. červenec 2019 Autor Odesláno 14. červenec 2019 (upraveno) A něco z dnes. Brouk vytáhl veterána na Bohemku Upraveno 14. červenec 2019 uživatelem Milan+ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. červenec 2019 Odesláno 15. červenec 2019 v sobotu skrz boleslav kolona na dalnici, tak si rikam, ze to objedu mestem a na Bezdecin..... a *neumím psát slušně, cela boleslav nesmyslne pouzavirana, jednou me dopravni znacky vc prenosnych dostaly ze silnice az na parkoviste, ze ktereho jsem nemohl vyjet, doprava jsem nemohl protoze prenosna znacka zakazu vjezdu mimo IZS, a doleva jsem nemohl protoze znacka zakazujici odboceni nebyla zrusena. Rovne byla zed, a za mnou parkoviste s potokem...... takze jsem jel doleva i pres zakaz a modlil se, aby mne nekdo v ty jednosmerce nesestrelil, protoze tam opet chybela znacka o obousmernem provozu..... a nebyl jsem zdaleka jediny, kdo tam nasrane krouzil. Nevim, proc si tam banda curaku nemuze zavodit na nejaky okresce, proc tim paralyzuji mesto tak, ze ani waze nedokazal najit cestu z mesta...... Citovat
Milan+ Odesláno 15. červenec 2019 Autor Odesláno 15. červenec 2019 Oni alespoň jedou na uzavřených tratích, holt, to by se pak nesmělo dělat nikde nic. To Tě taky mohlo napadnout, že při tomto podniku bude Bolka k.o. To je to samý jako jsou lidé v Krkonoších atd. nadšeni v zimě skrze nájezdy lyžařů a průjezdy těch aut obcemi. A bylo by toho více. Dnes každý nesmyslně spěchá. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.