Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak píše straki taky jsem jezdíval koukat ale nezbývá čas taky zase začnu jezdit s malym.

zatim když to vyjde jezdime koukat na závody do vrchu budto eddu nebo krušnohorský pohár

Odesláno

Tak kolega mě dnes ráno vytáhnul, že se pojedeme podívat. No jak to říct kulantně vím že v minulosti bylo pár smrtelných úrazů z řad diváctva a že se dost zpřísnilo to kam se může a kam už ne.  Byli jsme se podívat na staroměstské nahoře na náměstí v podstatě na konci RZ kde už jedou všichni v klidu a nebezpečí je podle mne minimální bylo jedno zábradlí vedle druhého u cílové rampy zabraný nesmyslně obrovský kus pro VIP zónu škodovky kde stejně nikdo neseděl. Je fakt že když by jsme vyjeli na nějakou venkovní RZ tak by to možná bylo v tomhle ohledu uvolněnější ale byli jsme pozvaní do depa k jednomu týmu a časově by jsme to nezvládli jet někam ven.  Takže za mě navštívil jsem podnik který má dlouholetou tradici ale příště pojedu raději na nějakou soutěž " nižší" kategorie kde to podle mě není tolik komerčně zneužíváno jako zde.

Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Letošní Bohemka byla fajn. Také počasí OK. Sportovní zážitek se trochu snažili pokazit, ostatně jako poslední dobou skoro vždy, jen někteří pořadatelé. Oni snad na fyziku nechodili do školy. :bojim  Místa, kam se vůz v žádném případě nemůže dle fyzikálních zákonu dostat, jsou pro diváky občas zakázané. :myslim  Letos byla Bohemka o to zajímavější, že Brouk (Štěpán Vojtěch) oprášil již bohužel hodně starý PEUGEOT 206 WRC a dojel s ním na třetím místě. :super  Velká gratulace.  :potlesk  :potlesk  :potlesk            

• O 1 rok později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem s kámošem dorazil z Chloudova. Kopejda zase převažuje. Byla tam zařazena také nějaká Eco rallye, něco pro Radovánka. To je něco jak se tam ženou elektra. 

• O 1 rok později...
Odesláno

v sobotu skrz boleslav kolona na dalnici, tak si rikam, ze to objedu mestem a na Bezdecin..... a *neumím psát slušně, cela boleslav nesmyslne pouzavirana, jednou me dopravni znacky vc prenosnych dostaly ze silnice az na parkoviste, ze ktereho jsem nemohl vyjet, doprava jsem nemohl protoze prenosna znacka zakazu vjezdu mimo IZS, a doleva jsem nemohl protoze znacka zakazujici odboceni nebyla zrusena. Rovne byla zed, a za mnou parkoviste s potokem...... takze jsem jel doleva i pres zakaz a modlil se, aby mne nekdo v ty jednosmerce nesestrelil, protoze tam opet chybela znacka o obousmernem provozu..... a nebyl jsem zdaleka jediny, kdo tam nasrane krouzil. Nevim, proc si tam banda curaku nemuze zavodit na nejaky okresce, proc tim paralyzuji mesto tak, ze ani waze nedokazal najit cestu z mesta......

Odesláno

Oni alespoň jedou na uzavřených tratích, holt, to by se pak nesmělo dělat nikde nic. To Tě taky mohlo napadnout, že při tomto podniku bude Bolka k.o. To je to samý jako jsou lidé v Krkonoších atd. nadšeni v zimě skrze nájezdy lyžařů a průjezdy těch aut obcemi. A bylo by toho více. Dnes každý nesmyslně spěchá. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...