Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V Taliansku sa často chodím prejsť v noci po pláži ale na policajta som tam ešte nenatrafil. Je ale pravda že som tam ešte nespal.

V roce 1996!!!! mě právě v Itálii z pláže vyhnali. Jeli jsme tehdy dodávkou a policajti viděli, jak máme na pláži ve 22 hodin vytažený stolek, židličky a vaříme si večeři. Slušně k nám přišli a vysvětlili nám, že nás tam za hodinu nechcou vidět - když jsme pak odjížděli, opravdu jeli proti nám (zřejmě už by druhá kontrola nebyla až tak přátelská).

Odesláno

Plážový servis je lehátko , slnecnik sprcha , WC a tí susedia :) Aj keď sa nám pár krát stalo že sme ho mali V cene využívali sme ho tak 10 min. denne alebo vôbec. Všetok čas trávime vo vode alebo v pohybe. A samozrejme na káve :)

Odesláno

myslim, že v itálii se taky dá najít pár dobrejch laskomin a bezva restaurací. hlavně takový ty horský lokality plný bezvadnejch šunek a nakládanejch papriček nebo třeba pizzerie pro italy, tzn v místech s "žádnym" turistickym ruchem.

Odesláno

Dá, ale je to těžší... A horské lokality, to jako Jižní Tyrolsko? To už ani není Itálie :) Speck z Moser Alm mám ještě v lednici, jak jsme se tudy v květnu vraceli. Jo, pro ten se vyplatí zastavit, kdyžtak dám odkaz kde přesně.

Odesláno

s francouzskejma restauracema mám pramalou zkušenost, většinou blbou, ale nezanevřel sem.

s tou itálií je to jako všude jinde, jako třeba u nás. víš o jedný dvou hospodách, kde maj fakt dobrej guláš, nebo tak, o dvou restauracích se skvělym stejkem atd... taky neni každá hospoda ve městě super špica žrádlo, většinou naopak...

těch horskejch oblastí a krajů je víc, třeba okolí florencie a ty jejich pepperoncini, to bych se užral :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...