Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To myslíš, že by tam měla být ještě varianta "nový, použitý"? Jaká by měla být podle tebe diference mezi novým, novým a použitým a použitým? :myslim

Podle mě je buď díl nový nebo použitý. :myslim

Odesláno

Myslel jsem třetí možnost "nový nebo použitý". Protože pokud něco chci koupit, tak musím dát buďto nový nebo použitý a pokud mi je to jedno, tak dám tu třetí možnost obsahující obě varianty. 

Odesláno

No tak daš jednu možnost a do popisu přidáš že muže být klidně i ta druhá možnost. Pokusime se to doplnit, ale myslim že tu mame k řešení i duležitější věci, takže postupně se k tomu třeba prokoušeme

Nebo tu volbu v sekci "Koupim" uplně zrušime

Odesláno

Radek Hurvajz: ja si myslim, ze to je uplne zbytecny. vzdyt jestli chci novy nebo pouzity si muzu napsat v tele inzerce, a pokud je mi to jedno, tak stejne vezmu co kdo nabidne. Takze klidne tuhle nabidku muzete zatim schovat a az bude dopracovana, tak ji tam zase dat......

Odesláno

Může se to napsat do komentáře pod formulář a navíc, pokud někdo chce prodat, nebude se bát napsat "mám tento díl ale nový, máš zájem?". Osobně bych zrovna tohle taky nijak zvlášť neřešil.

Odesláno

netusim jak dlouho se ještě budou inzeraty schvalovat ale celkem opruz , si to pak hledat ten inzerat abych ho mohl dat do sledovanych , nelze tam ta volba sledovat byt moznost uz při zadavani inzeratu ? taky bych uvital když uz jsem teda prihlasenej a mam vyplnenej profil aby se email i tel automaticky prepisoval do formulare inzeratu , to by nemel byt takovy problém , no ni?

Odesláno

tak ted chci dat inzerat prodam ostatní, nenabizi mi to moznost zaskrtnou ze souhlasim s pravidly a při odeslani nového tématu/inzeratu mi napise ze je něco spatne ze jsem neodklikl ze souhlasim s pravidly inzerátu , :D

Guest minimaxa
Odesláno

Jo, taky mi to blbne, u tvýho příspěvku, chtěl jsem ti to opravit a to samý  :myslim

Guest minimaxa
Odesláno

Bude tam ještě nějakej šotek, písnu předsedovi ať na to juknou.. ;)

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Po přesunutí do Ostatní, jsem to ještě musel všechno prohnat přes rozšířený editor, aby to vypadalo tak, jak má! Pouhé přesunutí nestačí.

Upraveno uživatelem minimaxa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...