Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chalani. Prosím vás. Dnes ráno sadnem do autá a tam kde sa ma zobraziť kolko km ostáva tak dnes tam je len prázdne políčko a vedľa toho kľúčik. A kilometre sa nezobrazujú. A zároveň kontrolka kde zamykam auto rýchlo bliká. Neviete kde je chyba? :(

Odesláno

To asi bude nějaký problém s klíčem, ne? Zamykání, odemykání je OK? Auto startuje?

Není to nějaká hláška slabé baterky v klíčku u verzí bez velkého displeje?  :myslim

Odesláno

A neskončil náhodou servisný interval výmeny oleja???? Znak toho kľúča je vidlicový kľúč na matice,alebo znak kľúča zámku dverí?

Odesláno

Táta přetáhnul servisní interval a normálně mu to počítalo do - , takže bych to spíš tipoval na něco jiného, než ten servisní interval :myslim

Ale naši mají nový model. Tady jen víme, že to je 307 :D

Odesláno

Včera pršalo a možno do motora nastriekala voda. Do výmeny oleja bolo ešte okolo 8000km. A zamykanie tlačidlo hore vedla výstražných svetlách tlačidlo s kľúčikom. Bliká rýchlo ale všetko štartuje pekne

Odesláno

tiež to vidím na problém s elektronikou alebo s dátovou sieťou a celkom pravdepodobne to môže súvisieť s tým výdatným dažďom, chcelo by to poriadne skontrolovať prítomnosť vody, prípadne vysušiť a pretesniť, no a samozrejme keď to nepomôže tak diagnostika peugeot ťa asi neminie

no a tá kontrolka zamykania - celkom som zabudol, že tam niečo také je, ani neviem, kedy naposledy som to tlačítko použil :D  :mad:

• O 3 týdny později...
Odesláno

totok iste sa aj men  stalo  vcera vecer  idem   islo vypol som motor  po asi  10 minutach idem nastartovat a len klucik  svietil  skusal som  a stale len klucik a nic ine  a dnes rano to uz  zase  ukazovalo km  tak  co sa s tym  dialo neviem

• O 3 týdny později...
Odesláno

Predvčerom sa mi tiež stala záhada s ukazovatelom servisného intervalu. Večer som prišiel domov a mal som na displeji ešte 10200 do výmeny. Ráno otočím kľúčik a že -100. Divné. Dnes mi to nabehlo do -200.

Odesláno

No já mám od výměny 8 měsíců a najeto 13000. minulý týden mně to ukazovalo 17300 do servisu a najednou druhý den 8200. Asi to usoudilo, že bych nestihl ujet nastavené km (30000) za určený čas, tak si to upravilo  :P  (myslím). Až budu mít půjčenou diag tak to změním na 15000. U octavie to počítá starty a jízdní režim a km upravuje průběžně, tady je to dost brutální. :roll

Odesláno

Takový dramatický skoky jsem tedy u svýho Puga za celý ty roky neregistroval. Je ovšem pravda, že kilometry přidávám v čase celkem rovnoměrně ;)

Odesláno

bežne to tak skokovo km neuberá, počítač musel zaregistrovať nejaký sledovaný parameter, ktorý je dvôvodom pre zníženie intervalu do výmeny, málo ľudí si uvedomuje, že napr. interval 30000km pre výmenu oleje je maximálny a mal by byť použitý iba za ideálnych podmienok používania automobilu, buďme radi, že to za nás sleduje a upravuje skutočnú potrebu servisu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...