Guest Scratch Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Motomoto jak osetris to ze ja ted zvednu telefon a obvolam vsechny radne cleny co znam a nejlip ty co na klub moc nechodi a nabulikuju jim koho mají volit? Treba za koblihu.... Ja mam takovy pocit ze jestlibbudes ve vedeni tak klub to bude stat spoustu penez....uz jen novej ucetni, to bude tak 8000,- mesicne.... Kdyz uz teda budes obvolavat, zkus se zminit i o mne, nabizim tydenni dovoz Muffinu do prace - ftip Pro hádající: Nebo můžem udělat stránku s kandidátkou a pod tím Facebookové lajky, prvník pět s nejvíce lajky vyhraje a bude záležet hodně na profilovce No a teď vážně: Kandidátky pěkný, jen by mě zajímalo, kdo ji napsal první. Protože jsou jak přes sedřenej kopírák. Nemyslím obsahově, ale třeba tím na konci: Pokud jste dočetli až sem ... bla bla bla děkuji. Hlásím předem, že jsem jich četl jen 5. ja si myslim, ze cisla maji, tak jak prisly, tudiz Almanil musel posilat kandidatku nekdy tesne pred pulnoci v patek . Sveho casu byly kandidatky jen kopii kandidatky Jirky Posika. Aspon tak si to pamatuju ja a je videt, ze se to zmenilo. Moje kandidatka prisla jako predposledni a pouzil jsem mustr z meho CV , a tu posledni vetu mam i ve svem CV, ona to je slusnost podekovat za to, ze nekdo stravi cas ctenim tveho vytvoru Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 Pe.tr, nevím kde bereš informace o tom co já bych prosazoval ve vedení a vyhrožuješ utrácením o kterém já nevím. Přijde mi to hodně nefér. A k Tvojí otázce, pokud bude hlasovat řádný člen tak je jeho volba, zda podle svého a nebo za něco. Třeba za koblihu. Omlouvám se všem co jsem naštval jednoduchou otázkou. V článku jak hlasovat nebylo ani slovo, že se musí hlasovat z mailu který je evidován a tak jsem si dovolil zeptat. Už podruhé se mi stává, že zde narážím na odpor v momentě kdy na něco upozorňuji a přitom přesně toto je problém, který jste z toho udělali vy. Stačilo jako odpověď vyjádření volební komise na místo domýšlení a hlavně urážení či pochybování. Pokud jsem se vás některých dotkl tak se omlouvám. punkac ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Ja si myslim, ze problem s volbama uz nekdy byl......pred 4 lety a od te doby je system zmenen tak vklidu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Motomoto ja mam pamet velice dobrou. Krom toho ze za poslednich 14 dni ses tu uz asi 20x omlouval mi prijde ze omluva je jen prazdne slovo. Kazdopadne znam tve nazory, vim ze jsi nespokojeny s ucetnictvim klubu a jeho vedenim, mimojine tedy. Narovnani do tve podoby ok stim nikdo problem mit nebude ale bude to stat, pro mne velmi zbytecne penize, a hlavne spoustu casu a chuti zainteresovanych. Dodneska to funguje jen nekdo ma pocit ze nedostatecne. Kdybys radeji napsal ze chces srovnat temata ve foru podle znacek,motoru a vyskytu zavad tak budou lidi radeji. Vsichni chteji udobrovat naladu, zvysovat zisky, apod. Ale orientace na koncoveho uzivatele fora ohledne aut to nic. Za mne neni potreba "nakupovat" ale "uklidit" Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane s tim slovenském jsi uplne mimo, nic jsi nepochopil. Nech je zit svym zivotem jejich moznostma. Kdo ze svk chce byt tady je to jeho volba ale je nutne si uvedomit ze je na cz klubu. Scratch, nechces hodnotne ceny na srazu a zaridis gps aktivni hlidani auta... Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 Pe.tr, pokud je pro tebe slovo omlouvám se, jen prázdné slovo, tak je mi tě líto. Možná by uživatelé více vítali to co píšeš, pak jsi se mohl přihlásit do voleb a nabídnout toto řešení. Já nabízím k řešení jiné věci. Pro tebe asi nedůležité. Pro mě a možná i pro pár jiných ano. Ono možná někomu vyhovuje chaos při správě peněz ostatních. Nebudu se podbízet tím, že chci udělat něco co je líbivé ale nabízím řešit to co mě trápí. A to jestli to bude stát o korunu víc se teprve uvidí. Já myslím, že ne. punkac ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Chaos?!!! Važ slova Motomoto! Raději se této předvolební debaty nebudu účastnit, nemám potřebu se tu s Vámi špičkovat o nesmyslech. Počkejte si na výsledek voleb pak můžete něco vymýšlet pokud se dostanete, pak jsem zvědav na Vaši aktivitu Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Prijde mi ze prazdne slovo je to prave pro tebe... Pokud jai muj prispevek nepochopil. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Schreeku, promiň ale budu reagovat. Já naprosto chápu, že děláte Ty i ostatní vše v rámci svého volného času, mnohdy na úkor vlastní práce nebo rodiny, že v mnoha věcech jste úplně z jiných oborů a velmi si této práce vážím, ale víš, že skoro vše co bylo předloženo k odsouhlasení bylo z mojí strany nějak připomínkováno. A jediné co mě napadlo jak to změnit, bylo se přihlási´t do voleb a zkusit něco změnit. Ten chaos se netýkal současnosti až tak úplně. Pe.tr omlouvám se pouze tehdy když mám pocit, že jsem mohl svým chováním někoho poškodit a nebo mu ublížit. Rozhodně to nepovažuji za prázdné slovo. Upraveno 14. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane s tim slovenském jsi uplne mimo, nic jsi nepochopil. Nech je zit svym zivotem jejich moznostma. Kdo ze svk chce byt tady je to jeho volba ale je nutne si uvedomit ze je na cz klubu. Scratch, nechces hodnotne ceny na srazu a zaridis gps aktivni hlidani auta... kdyz oni mi tu GPS nabizeli na vyzkouseni a abych pak udelal nejakou referenci jak to funguje a me napadlo, ze bude dobry napad, ji dat Minimaxovi do cen a tim i je do partneru, aby se o nich nekdo dozvedel, protoze doposud neni firma GPS Hlídač ani v sekci nasich partneru a ja sam to tam vkladat asi nesmim. Nezkousel jsem. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Kandidátky přečtené a přeji všem kandidujícím úspěch ve volbách. Musím přiznat, že poránu pěkné čtení. Můj výběr se jen potvrdil. Upraveno 14. červen 2015 uživatelem radim.1008 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Chaos? Tak ted si slusne poplival vsechna predesla vedeni.... Sagic a pavel456 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 bez komentáře punkac ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 MotoMoto já si za účetnictvím klubu za poslední dva roky stojím. A pokud si myslíš, že je něco špatně a nikdo tě nechce poslouchat, tak mě klidně udej, já mám svědomí čisté. Více se k tomu nebudu vyjadřovat, jdu raději pro členy připravovat sraz, než řešit ho.... Citovat
elton Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Tak mi to nedalo a pročetl jsem si kandidátky spolukolegů. Všechny ok jen ten několika stránkový sci-fi román mi zabral mnoho času ale jsem rád, že hlavní hrdina přežil Citovat
OK406 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Už aby bylo po volbách a přestalo věcné handrkování, které nepřidá nic k dobrému jménu P-C. Jak se říká, v každé věci je pravdy trošku. Co jsem četl kandidátky, tak jsou opravdu dost rozdílné. Ať je to obsahově či ,,informativně". Některé jsou jako by šité ,,horkou jehlou". Nechci malovat čerta na zeď, ale něco mi to připomíná. Měli by splňovat určité dekórum např. fotka, věk, co by chtěl v P-C dělat za funkci a pod. . Ať se na mě někdo nezlobí, ale jako příklad bych vyzvihl kandidátku MilanF1. Tak si přestavuji napsanou kandidátku. Je to můj osobní názor a snad jsme tímto nic neporušil (stanovy , volby a pod.). Co se týká MotMoto, tak takové praktiky se provozují tam, kde jde o peníze a postavení a další výhody. A to snad zde na P-C ani nejde. Na druhou stranu poukázal na zneužitelnost, kdy ChouLu hned reagoval na protiopatření . Přeji si, aby volby dopadli dobře a zvolení kandidáti byli jen a jen přínosem nejen pro P-C, ale i pro ostatní členy P-C. Jak se ukázalo v poslední volbě, tak arogance a napadání nemá velkou šanci na fóru jak u řádných tak i u neřádných členů P-C. Závěrem chci poděkovat současné představenstvu P-C, v čele předsedou, co pro P-C udělali. Nelze se všem zavděčit a chyby děláme každý. Ale důležité je, si chybu co nejdříve uvědomit a napravit a také poučit. Král zemřel, ať žije král !!! Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 ChouLu co blbneš? Jaké udávání. Když chci něco změnit tak proto kandiduji. Ale rozhodně si nemyslím, že by bylo něco na nějaké přešetření. Pokud bych o něčem věděl, tak bych to napřed otevřel zde. Co se doma uvaří, to se doma sní. Ale tohle fakt není na řešení nyní. Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane s tim slovenském jsi uplne mimo, nic jsi nepochopil. Nech je zit svym zivotem jejich moznostma. Kdo ze svk chce byt tady je to jeho volba ale je nutne si uvedomit ze je na cz klubu. Ano, jsme na CZ klubu s CZ vedením a nechci se orientovat na východ. Ale proč členům na SK nenabídnout nějaký sraz pod záštitou našeho klubu? Však ono je to nyní stále možné. Rád bych to tam trochu rozhýbal, i vzhledem k tomu, že současné vedení mělo na SK docela daleko, tudíž my jsme těžko něco mohli připravit. Pokud by se podařilo najít nějakého partnera, třeba nějaký místní autoservis, bylo by to jen dobře. Samozřejmě než na SK, tak upřednostním srazy u nás, třeba takové plzeňsko je opomíjeno, ač tam dříve srazy pravidelně byly. Takových lokalit se najde více. Jen nechci zapomenout na členstvo, které u nás je a přispívá. Je ale jasné, že kvůli jednomu členovi ze Švýcarska nebudeme v Curychu dělat sraz. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Okacko je to presne jak pises, dobre napsana kandidatka bohuzel neznamena ze adept bude klubu prospesny a naopak. Taky me pobavilo a vpodstate je to tak jak se rika sto lidi sto chuti. Nekdo pise ze potreba klub vytahnout ze sra cek, nekdo pise ze je to na klubu ok a jen potahne karu dal, nekdo to chce cele prekopat, nekdo posunout na jiny level. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Ano, jsme na CZ klubu s CZ vedením a nechci se orientovat na východ. Ale proč členům na SK nenabídnout nějaký sraz pod záštitou našeho klubu? Protoze oni o to nestoji. Nechto Durkovi, nelez zbytecne nekam kde je to zbytecne, uz maji svuj svk klub pro to to nema cenu resit. Smir se stim ze xy% rad ad auta budou hledat tady a sraz,vyhody a pokec budou resit na svk klubu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.