Guest minimaxa Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Peta Ty jsi vyměnil Siemens za Nokii? ÓÓÓ bóóóže No hlavně že ne peugeot za hyundai. :D:D Siemens? Aha, vy máte na asi na mysli značku BENQ, no tak to raději to Hyundai Ne, teď vážně, měl sem siemense M65, ale už mi začal být trochu těsnej ve svých parametrech a zatím nenabízel nic, co by mi vyhovovalo, tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! Citovat
Aluška Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 To je teda provokace ty fotky [upravil dne 18/11/05 Aluška] Citovat
Kurt Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! To je ta drahá potvora, co nemá infra!?!:aut Citovat
kšanda Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 hele nech toho s těma fotkama nebo zejtra snad seberu auto a pojedu se podívat do orlickejch. včera tu v Praze prej byla nějaká vánice a dneska když sem měnil olej tak spadli asi 3 vločky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Kurt tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! To je ta drahá potvora, co nemá infra!?!:aut Infra? přežitek:aut Bluetooth je budoucnost Citovat
Netopýrka Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Kuju kuci.... teda minimaxiku, ty fotky jsou supeeer, ja ci na horyyyy....btw. dneska jsem frčela krz českou Sibiř a taky tam je sníh ... Citovat
Vvitty Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! To je ta drahá potvora, co nemá infra!?!:aut Infra? přežitek:aut Bluetooth je budoucnost uz zase? pamatuju doby, kdy Siemens vyvinul Bluetooth a Nokia se ho marne snazila implementovat... stejne nebyl 100% kompatibilni s originalem, i kdyz kupovali Siemensovske chipsety... tak to ze vsech telefonu vykuchali a prohlasili, ze Bluettoth nema budoucnost, protoze prece nikdo telefon nepripojuje k pocitaci :D:D a uz jsme zase zpet.... a jinak super fotky, asi vyrazim do hor Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. Tak u nás až dneska, ale zatím nešetřej! Citovat
Jirkap Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Tak dneska napadnulo i menší množství sněhu v Praze Citovat
mk405 Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 hlásím za noc cca 3-4cm sněhu:mrk Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Původně zaslal: Jirkap Tak dneska napadnulo i menší množství sněhu v Praze To zase budou večer ve zprávách na n@vě hlásit sněhovou kalamitu, že jo?:D:aut Citovat
Jirkap Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Jirkap Tak dneska napadnulo i menší množství sněhu v Praze To zase budou večer ve zprávách na n@vě hlásit sněhovou kalamitu, že jo?:D:aut No zase to tak strašné nebylo a silnice jsou jen mokré a místy namrzlé ale ještě se pořád drží Citovat
Petr 406 red Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 U nás už taky napadla slabá vrstva sněhu Ale bohužel už zase taje Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Jako nelyžař, nesáňkař - prostě jako nepříznivec zimního období vůbec se snažím PŘEDCHÁZET všem možným trablům, které zima na řidiče chystá (zimní gumy, startovací kabely, vlečné lano, nemrzka v ostřikovačích i v chladícím systému = SAMOZŘEJMOST). O to víc mi pijou krev individua (sorry, ale základním rozdílem člověka od zvířete je to, že přemýšlí - a pro individua, o kterých zde píšu, se pojem člověk prostě nehodí), která tvrdí, že zimní gumy nejsou povinné a proto oni za ně vyhazovat peníze nebudou - štve mě hlavně to, že když mě kvůli jejich blbosti sundaj ze silnice, tak oni místo mě v tom špitálu ležet nebudou. Takže lyžaři, sněhaři, milovníci zimy - radujte se, já se naopak budu těšit, až bílá nadílka zmizí do nenávratna. Citovat
Crack Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Původně zaslal: Medvěd Jako nelyžař, nesáňkař - prostě jako nepříznivec zimního období vůbec se snažím PŘEDCHÁZET všem možným trablům, které zima na řidiče chystá (zimní gumy, startovací kabely, vlečné lano, nemrzka v ostřikovačích i v chladícím systému = SAMOZŘEJMOST). O to víc mi pijou krev individua (sorry, ale základním rozdílem člověka od zvířete je to, že přemýšlí - a pro individua, o kterých zde píšu, se pojem člověk prostě nehodí), která tvrdí, že zimní gumy nejsou povinné a proto oni za ně vyhazovat peníze nebudou - štve mě hlavně to, že když mě kvůli jejich blbosti sundaj ze silnice, tak oni místo mě v tom špitálu ležet nebudou. Takže lyžaři, sněhaři, milovníci zimy - radujte se, já se naopak budu těšit, až bílá nadílka zmizí do nenávratna. vím že mluvíš o mě,ale já už zimní gumy mám a sem patřičně vybaven a ze zimy se neraduju a proto sem i omezil ježdění v zimě Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Medvěd Jako nelyžař, nesáňkař - prostě jako nepříznivec zimního období vůbec se snažím PŘEDCHÁZET všem možným trablům, které zima na řidiče chystá (zimní gumy, startovací kabely, vlečné lano, nemrzka v ostřikovačích i v chladícím systému = SAMOZŘEJMOST). O to víc mi pijou krev individua (sorry, ale základním rozdílem člověka od zvířete je to, že přemýšlí - a pro individua, o kterých zde píšu, se pojem člověk prostě nehodí), která tvrdí, že zimní gumy nejsou povinné a proto oni za ně vyhazovat peníze nebudou - štve mě hlavně to, že když mě kvůli jejich blbosti sundaj ze silnice, tak oni místo mě v tom špitálu ležet nebudou. Takže lyžaři, sněhaři, milovníci zimy - radujte se, já se naopak budu těšit, až bílá nadílka zmizí do nenávratna. vím že mluvíš o mě,ale já už zimní gumy mám a sem patřičně vybaven a ze zimy se neraduju a proto sem i omezil ježdění v zimě Nebudeš tomu asi věřit, ale tentokrát nemluvím o Tobě, ale všeobecně pln mých čerstvých dojmů z dnešční cesty po D1. Citovat
Crack Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 no já sem jel včera do prahy a dneska ráno z Prahy a jeto hrůzea,na každým kousku nějakej člověk píchlej ve škarpě,nebo aspon koleje do příkopu:bojim Citovat
kšanda Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 jj. dávete bacha. před chvilkou sem přišel domu a už to pěkně klouže. i tam kde to bylo solený Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Dnes jsme jeli na sraz do Frýdku a v Brně nádherně slunečno , u Vyškova zamračeno u Olomouce sněhové přeháňky před Novým Jíčínem na 300 metrů sněhem poprášené silnici 2 kamioni v sobě (naštěstí se dali objet) u Příboru auto na boku a před frýdkem dokonce další na střeše. Ve Frýdku 10-15 cm sněhu, takže jsme si udělali takový malý klouzání mezi kuželi, dokonale promrzli a jeli zpátky. Až jsem se divil, ale do Brna, jsme neviděli žádnou havárku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.