Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CHUMELÍÍÍÍÍÍÍ

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Peta

Ty jsi vyměnil Siemens za Nokii? ÓÓÓ bóóóže :D

No hlavně že ne peugeot za hyundai. :D:D:D

Siemens? Aha, vy máte na asi na mysli značku BENQ, no tak to raději to Hyundai :D

Ne, teď vážně, měl sem siemense M65, ale už mi začal být trochu těsnej ve svých parametrech a zatím nenabízel nic, co by mi vyhovovalo, tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! :super

Odesláno

hele nech toho s těma fotkama nebo zejtra snad seberu auto a pojedu se podívat do orlickejch. včera tu v Praze prej byla nějaká vánice a dneska když sem měnil olej tak spadli asi 3 vločky

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! :super

To je ta drahá potvora, co nemá infra!?!:D:aut

Infra? přežitek:aut

Bluetooth je budoucnost :P

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

tak jsem šáhnul po Nokii N70. A výsledek? Spokojenost! :super

To je ta drahá potvora, co nemá infra!?!:D:aut

Infra? přežitek:aut

Bluetooth je budoucnost :P

:) uz zase? :)

pamatuju doby, kdy Siemens vyvinul Bluetooth a Nokia se ho marne snazila implementovat... stejne nebyl 100% kompatibilni s originalem, i kdyz kupovali Siemensovske chipsety... tak to ze vsech telefonu vykuchali a prohlasili, ze Bluettoth nema budoucnost, protoze prece nikdo telefon nepripojuje k pocitaci :D:D:D

a uz jsme zase zpet....

a jinak super fotky, asi vyrazim do hor :D

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. :super

Tak u nás až dneska, ale zatím nešetřej!;)

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Tak dneska napadnulo i menší množství sněhu v Praze :)

To zase budou večer ve zprávách na n@vě hlásit sněhovou kalamitu, že jo?:D:D:aut

Odesláno

Původně zaslal: Jirkap

Tak dneska napadnulo i menší množství sněhu v Praze :)

To zase budou večer ve zprávách na n@vě hlásit sněhovou kalamitu, že jo?:D:D:aut

No zase to tak strašné nebylo a silnice jsou jen mokré a místy namrzlé :)

ale ještě se pořád drží ;)

Odesláno

Jako nelyžař, nesáňkař - prostě jako nepříznivec zimního období vůbec se snažím PŘEDCHÁZET všem možným trablům, které zima na řidiče chystá (zimní gumy, startovací kabely, vlečné lano, nemrzka v ostřikovačích i v chladícím systému = SAMOZŘEJMOST). O to víc mi pijou krev individua (sorry, ale základním rozdílem člověka od zvířete je to, že přemýšlí - a pro individua, o kterých zde píšu, se pojem člověk prostě nehodí), která tvrdí, že zimní gumy nejsou povinné a proto oni za ně vyhazovat peníze nebudou - štve mě hlavně to, že když mě kvůli jejich blbosti sundaj ze silnice, tak oni místo mě v tom špitálu ležet nebudou.

Takže lyžaři, sněhaři, milovníci zimy - radujte se, já se naopak budu těšit, až bílá nadílka zmizí do nenávratna.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jako nelyžař, nesáňkař - prostě jako nepříznivec zimního období vůbec se snažím PŘEDCHÁZET všem možným trablům, které zima na řidiče chystá (zimní gumy, startovací kabely, vlečné lano, nemrzka v ostřikovačích i v chladícím systému = SAMOZŘEJMOST). O to víc mi pijou krev individua (sorry, ale základním rozdílem člověka od zvířete je to, že přemýšlí - a pro individua, o kterých zde píšu, se pojem člověk prostě nehodí), která tvrdí, že zimní gumy nejsou povinné a proto oni za ně vyhazovat peníze nebudou - štve mě hlavně to, že když mě kvůli jejich blbosti sundaj ze silnice, tak oni místo mě v tom špitálu ležet nebudou.

Takže lyžaři, sněhaři, milovníci zimy - radujte se, já se naopak budu těšit, až bílá nadílka zmizí do nenávratna.

vím že mluvíš o mě,ale já už zimní gumy mám a sem patřičně vybaven a ze zimy se neraduju a proto sem i omezil ježdění v zimě:papa
Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: Medvěd

vím že mluvíš o mě,ale já už zimní gumy mám a sem patřičně vybaven a ze zimy se neraduju a proto sem i omezil ježdění v zimě:papa

Nebudeš tomu asi věřit, ale tentokrát nemluvím o Tobě, ale všeobecně pln mých čerstvých dojmů z dnešční cesty po D1.

Odesláno

no já sem jel včera do prahy a dneska ráno z Prahy a jeto hrůzea,na každým kousku nějakej člověk píchlej ve škarpě,nebo aspon koleje do příkopu:bojim

Odesláno

Dnes jsme jeli na sraz do Frýdku a v Brně nádherně slunečno :mrk, u Vyškova zamračeno :roll u Olomouce sněhové přeháňky :( před Novým Jíčínem na 300 metrů sněhem poprášené silnici 2 kamioni v sobě :xvul (naštěstí se dali objet) u Příboru auto na boku :xvul a před frýdkem dokonce další na střeše. :xvul Ve Frýdku 10-15 cm sněhu, :mrk takže jsme si udělali takový malý klouzání mezi kuželi, :super dokonale promrzli :bojim a jeli zpátky. Až jsem se divil, :o ale do Brna, jsme neviděli žádnou havárku. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...