MJSytic Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) Já bych udělal na náladu "číselník" s povinností výběru a je to Od spokojeného, až po nespokojeného Měnil bych si to podle toho jestli je před obědem, nebo už po Upraveno 8. červen 2015 uživatelem MJSytic Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Ja bych tam dal jen danou volbu, neco jako na facebooku kdyz zadavas u prispevku pocity. Citovat
Almanil Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Já sem na fóru hlavně přes Tapatalk, takže ty nálady moc nesleduji, ale v obecné rovině bych žádnou z uvedených nálad neshledal jako závadnou. Pokud se v ní neobjevují sprostá slova či explicitní urážky, tak je to věc každého jednotlivého uživatele. Pro mě je to celkem zbytečné políčko. A bodování, pokud jej nějaké máme, tak pro klid duše a větší transparentnost by k tomu měla být dána jasná pravidla. Citovat
punkac Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Že vás ty žabomyší války tak baví, zrovna o nějaký s prominutím debilní náladě.... Gabrieli, hlasovat odmítám, nějak jsem už tenkrát nepochopil tvou snahu o změnu nicku, nevím, co je na věci, že toto dělá admin dle svého uvážení nepochopitelné Rozhodnutí neplatit členské jsi udělal svobodně a je to jen a jen tvá věc. Ta nálada mi přišla za a) trochu směšná za b) ruku na srdce jako popichování (úplně zbytečné) admina jsi to tam měl, viď? Tak se pak nediv.. U Medvěda to samé, všichni jeho názor známe, všichni jsme to četli v příslušných vláknech, tak proč ještě číst o nějakých dle mého názoru smyšlených fabulacích napadajících vedení a mody tím, že se doporučuje jen souhlasně hýkat či kejhat ?? Kolikrát jsem tu s něčím nesouhlasil, ale že bych si to musel dávat pokaždé do nálady? Prostě tak trochu popichujete a ani vás nenapadlo, jak na toto koukají třeba nováčci, kteří zavítají na fórum, musí nás mít za ubrečené děti nebo blázny Nedělá to dobrý obraz před veřejností, tak se úpravám podpisů či nálad ani nedivím Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 punkac: beru to i to je volba(odmítnutí hlasování),když jsem dělal anketu tak tam byla i možnost nevím,ale nakonec jsem nechal jenom ano nebo ne žabomyší války mě nebaví nick nebudu rozpitvávat(i když bych mohl ale je to zbytečné),je to věc pohledu-pro někoho je přidání háčku,čárky do nicku změna pro někoho ne (u někoho to jde a u někoho to nejde-to je všechno) a nemyslím si,že moje nálada nějak porušuje nějak pravidla,etiku,nábor nových členu . . . Citovat
agresssor Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Teda kluci obcas si rikam ze byste meli vice zit a venovat se rodine ci byt venku a mene sedet u fora a resit kravinky tohodle typu. Je fakt ze je to tu obcas pritazeny za vlasy, ale tak se nad tim povzneste, pousmejte a zijte dal. Forum neni zivotne dulezity a nejaka stupidni nalada uz tuplem ne:) Citovat
punkac Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Gába: Hmm, jenže jak si myslíš, že to tvé ... Od doby hájení 2015 jako neřád ... vypadá, když na to koukne nějaký nový potencionální člen? Neví, co je to doba hájení, neví proč neřád, když on by rád náš klub třeba podpořil... Takhle to fakt vypadá, že jsme jako rozhádaný malý děti někde na novinkách.cz Proč to tam pořád máš, přijde mi to opravdu hodně ubrečené, myslel jsem, že ty chlap jako hora, umí něco překousnout, ale ty furt do zblbnutí budeš tu smazanou náladu do zblbnutí těla i duše dopisovat a dopisovat, nic tím nevyřešíš a akorát všechny mody naštveš.... Tohle je opravdu chování malého děcka A to přeci nejsi, ne? Timto v tomto tématu nebo chceš-li anketě končím ;D Upraveno 9. červen 2015 uživatelem punkac Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 ... podle mě tady lidi málo hulej ... že maj čas na takovýhle žabomyší spory neni lepší bejt vklidu a v poho si užívat svobodu (všeho)?? Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 ... dva měsíce ale nakukuju, dneska jsem se jenom přihlásil, tak jsem si řekl, že si zvednu počet příspěvků Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Osobně si myslím, že pokud v náladě není nic vulgárního a vyloženě nevhodného, tak by se členům mazat neměla (a už vůbec ne editovat). Zrovna Méďova mi ale už připadala za hranou, Gábova byla v pohodě. A pravě proto když šla Méďova musela jit i Gabova, kdyby ne tak by se tu zase vedly debaty proč jeden a ano a druhý ne. Nezavděčiš se nikdy nikomu A ted mě někdo vysvětlete proč to má Gába zase zpět, prostě jak malý umanutý děcko který to tam mít musí aby prudil, fakt je to nutný?? Musí to natruc psát pořád dokola, nemuže si tam napsat třeba "Nespokojen" nebo ja nevim, ale tohle mi přijde uhozený na hlavu. Pak se každej diví že se tu debatuje o zbytečnostech. Lidi mu tu jasně napsali duvody proč ta nalada vypadá blbě a on ji dá zpět. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Hurvajz, co myslíš tím, že mu tu dali jasně najevo že je to přes čáru? To myslíš tu anketu kde to zatím je 13 ku 3 ve prospěch toho, že nic neporušil? Nebo co myslíš? Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 A to že něco blbě vypadá? Moje auto také blbě vypadá a je do toho každému houby. Tak co je komu do mé nálady. Mám právo někomu napsat, že s ním nesouhlasím, ale neměl bych mít právo mu něco mazat a nebo upravovat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Ne, to co tu pišou ohledně toho když si to někdo čte. O anketě nemluvim, to je normální že celýmu narodu přijde něco OK kdežto par lidí ma jiný nazor, tak to bylo vždycky a tak to prostě bude i dál, s tím nic nenaděláme A nezdvojuj svoje přispěvky, měl by jsi puvodní upravit a dopsat tam co maš na srdci. Děláš to často tak by bylo dobrý na to pamatovat Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Máš to Hurvajz nějak otočené. Chápal bych jako argument, že když jsi vymazal Gabrielovu (která byla v pohodě) tak jsi musel i Medvědovu, ale napsat to obráceně, promiň to nedává smysl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Jenže ja to nenapsal obraceně, tak to prostě bylo, Gabrielova se už několikrát řešila. Takže jak to pišu tak to bylo Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Děkuji za upozornění, to mě nenapadlo. Jinak s Tebou ale nemohu souhlasit. Napsat, že když jsi vymazal tu co byla na hraně, musíš vymazat i tu co byla OK, je poněkud zvláštní. A to že pár lidí oproti většině má jiný názor to je v pořádku, ale nelze pak napsat, že většina považuje G. přístup za nevhodný, když je to naopak. Upraveno 9. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 A přitom je to v pravidlech, měl by jsi je mít zmaknutý Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Chybami se člověk učí. Proto děkuji za upozornění. Už jsme to použil. Tak snad to zvládnu udržet v hlavě i dál. Ještě jednou díky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 hele a uz fakt dost!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jste fakt takovy ubrecenci? Vzdyt je to uplne jasna provokace po tom, co nekomu bylo radoby ublizeno!!!!!!!!!!!!! Reklo se ze se nicky menit nebudou? A nemenily se. Gabovi to bylo zamitnuty. Ok misto smireni se stavem je z toho odchod z fcb a neplaceni radneho, a kvuli takove kravine!!!!!!!!! V pripade Medveda ktery se svym vlaknem sel proti vetsine, se kterymi svymi nazory jde proti vetsine, to je proste i mnou vnimano jako provokace. No a co s tim, hlasovat o tyhle blbosti fakt jako Punkac nebudu, nestoji mi to za to. Obecne by nalada mela vyjadrovat pozitiva i negativa. Kdysi nikomu nevadila nalada BONK!, nebo nalada nekterych, vyslovene taky proti foru...... ale proste vse se zase vyviji, a jsme lidi proboha, tak proc si to nevyridite mezi sebou? Kubo, souhlas s temi novacky........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.