Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych zakázal moderátorům vše kromě mazání duplicitních příspěvků, mazání komerce a přesouvání témat do správných sekcí. Rozhodně bych jim zakázal rozhodování o něčí vině či nevině, rodávání ovoce a podobně.

Mnoho psů, zajícova smrt..

Mnoho toho, co si tady kdejaky Pepa z depa bude moci jeste dovolit > smrt fora ... aneb anarchie. Jak uz zaznelo - moderace je tady jeste hooodne mirna.

Odesláno

MotoMoto: líbí se mi jak tu neustále opakuješ svobodu slova a další silná gesta a přitom píšeš že se ti samotnému nic takového nestalo.. odkaz na případ někoho jiného je úsměvný, vždy jsou minimálně dva úhly pohledu, takže nás prosím nesuď..

Odesláno (upraveno)

V nějakých kolejích se to držet musí, jinak to tady upadne na takovou úroveň, že Ti kteří sem chodí pro rady nebo jen na pokec to zabalí půjdou o dům dál a zůstane tu jen ta věčně nespokojená a dohadující se skupina, která to už pohromadě 100% neudrží. A aby se toto nestalo od toho tu jsou Admini a Modi, když přestává fungovat tolerance a slušný chování. Neřekl bych, že tady vládne nějaká totalita. Myslím, že kluci mažou to co už opravdu není košer a trestají až v krajní nouzi (samozřejmě nečtu úplně všechno).

Neházím všechny do jednoho pytle, ale moc dobře vím jak dokáže byť malá skupinka "nepřizpůsobyvých" zkazit jednu velkou dobrou věc a odradit svým chováním a postojem od ní daleko větší množství lidí, kterým by to pomohlo nebo oni jiným a všechno se tím i komplikuje. (např. slovíčkaření v zákonech apod.)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Béďa, já nikoho neodsuzuji, ale je to prostě takové (zase použiju příklad) jako kdyby správce budovy, který má na starosti údržbu, opravy a dodržování domovního řádu, začal kontrolovat a usměrňovat o čem se nájemníci baví a co mezi sebou řeší.

Ale zase opět říkám, zde to je většinový prostor a pokud se většina rozhodne, že tu chce režim ve stylu totalitních režimů, tak proč ne.

Já zažil jako většina starších dobu, kdy nám někdo určoval a dovoloval o čem a jak se můžeme bavit. A jsem na to možná až moc alergický. A třeba k vůli tomu jsem nesměl studovat. Tak to prosím pochop.

Odesláno

Prima takze uz jsme srovnavani s komunistickymi cenzory. Kdy prijde cas na verejne lyncovani pripadne transport do gulagu ? Proberte se...

Odesláno

Ne nejste, zatím ne, to bylo vysvětlení mých postojů. Nevím proč jsi vztahovačný. Jak jsem psal, slova, hlavně aby tu byl pořádek a klid na naši poctivou práci. Nepřipomíná to něco? Přeci zde by měl být prostor, svobodný co nejméně usměrňovaný. Když se s někým na nějaké téma chci bavit a nebo nechci je moje volba. A i ti šťourové, když nebudou mít protivníka co se hned nastartuje tak tu nebudou.

Abych to uzavřel za mě, ano více moderátorů pro usnadnění práce těch stávajících, ale méně zasahování do toho co a jak se tu probírá.

Odesláno

StibTo, čti prosím to co ve skutečnosti píšu. Důležitá byla ta první část příspěvku.

Odesláno

Motomoto: ukaž mi jakou cenzuru zde kdo kdy prováděl? Podle mě nás tu bezdůvodně obvinujes z cenzury, která nikdy neproběhla. Krom zamknuti vláken které vedou pouze k hádání a sporům mezi lidmi, ale taková témata se pouze zamknou nic víc. Nikdy jsme tu lidem nediktovali o čem se bavit smí nebo ne. Pokud máš nějakou pochybnost, uved příklad ať se bavíme o něčem konkrétním...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak třeba jinde probírané téma úprav nálady. To je třeba věc každého z nás jak se cítíme a chápu, že to někdo může brát jako zásah do své osobní svobody. On tím chce něco vyjádřit a pokud tam neříká vyloženě vulgarismy tak je to jeho volba.

Odesláno

Třeba já si v začátcích udělal svůj popis nebo podpis, nevím teď přesně jak se to nazývá příliš dlouhý pod sebou a někdo myslím, že Radek mi ho upravil. A to je v pořádku, byla to z mojí strany blbost a nevědomost toho jak to pak prodlužuje nesmyslně příspěvky. Takže ano to je záslužná práce a děkuji za ní. Stejně tak údržba inzerce, příspěvků a vláken zamykání, když autor chce a nebo je to jak píšeš nutné, ale jinak zasahování do čehokoliv je pro mě přes hranu.

Odesláno

A to nemluvím o udílení banů, někdy mi to přišlo jako zábava toho kdo ho udělil. Bohužel už nejsem nejmladší abych si jen tak z hlavy vzpomněl, ale třeba si vzpomenou ti dotyční.

Odesláno

Motomoto, takze kdyz na tve stranky tve firmy unico nudu psat ze tva firma stoji za hovno, nebo ze jsi drahej jak prase nebo ze v alze to maji levnejsi, dopravu zdarma apod, tak mu odpovis, dekujeme za vas nazor.

Verim ze stopro nee.

Odesláno

Musím se vynořit :) V hodně názorech s Motomotem souhlasím!

Petře, tys dělal spoustu věcí dobře, ale dle mě jsi nepochopil základní a nejdůležitější věc, že Peugeot Club prostě není firma, takže to s ní ani nikterak nemůžeš srovnávat.

Je to (teda snad ještě pořád je :D ) volnočasovej spolek! A tam by to prostě mělo fungovat, jako ve volnočasovým spolku a bejt tudíž pohodička a ne se pořád osočovat a nervovat a hádat, toho je plno všude kolem, tak to nepotřebuju vidět ještě ve svém volnu...

Odesláno

Ja z toho firmu nedelal, ale zajimave je ze se po nas chteli veci jako bysme firma byla!!!

To je to cos ty nikdy nepochopil kdyz jsme se o tom bavili.

Odesláno

A čí že jsou podle tebe Pe.tr tyto stránky? A co myslíš, že bych udělal? Myslíš, že bych to smazal a toho přispěvatele blokoval? Proč? Co bych tím dokázal? Pokud je pravda, tak to mohu akorát zdůvodnit, že nejsem e-shop, ale dodávám s určitou přidanou hodnotou. Ani nechci být takový jako Alza. A pokud to pravda nebude, tak na tom mohu krásně uvést jak se dotyčný mýlí a profitovat z toho. V žádném případě si nedovedu představit, že po blokaci a vymazání bych něco získal. Naopak.

Odesláno

Nemluvim o mazani a blokovani to zaprve, ale o tom ze jsi at uz jako majitel firmy nebo vedeni tohoto klubu v pozici kdy hajis svoje zajmy, tzn vedes diskuzi pro proti, nikdy jsem tu nevidel okamzity zasah banem. Tak nechapu co ti vlastne vadi.to je o tom co pisu, tak me nechytej za slovo ad firma. To plati i pro Neona.

Odesláno

jezisi kriste, jak moc je tady citit te urazene jesitnosti. Panove, cim vice dobrych moderatoru, tim lepe. Ulehci se vedeni, ulehci se i modum, protoze budou mit mene prace a treba na to i vice casu. Myslim, ze to nikomu neublizi a blbej moderator se da preci vymenit. Ale opravdu se chceme dostat az k tomuto? Kdy si kazdy na vsechno stezuje, protoze nad neho neni? Trosku pokory, zamest si pred vlastnim prahem, nevidet to jen ze SVEHO pohledu, protoze ten opravdu nemusi byt spravny..... no a ted nevim, jestli mam samou radosti nad touto diskuzi kandidovat na moderatora nebo na clena vedeni, kdyz at se udela, co se udela, tak furt bude nekdo mlit úpantem a obhajovat SVUJ nazor, byt je v absolutni mensine, kolikrat........ Za me je potreba aby nektera vlakna viz to Bluesmanovo, bylo zamknuto drive, ale to zase se bude rvat o cenzure a nesvobode projevu........

DEKUJI, PRESLA ME CHUT do nejakyho kandidovani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Jeste ze nesplnuju hned nekolik podminek :-)

PS: Opravdu moderatorum nevadi bordel napriklad ve vlakne s vyhlasenim voleb 2015?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...