MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Upozorním na to lidi z MS z česka, protože tvrdí něco jiného. Tak se necháme překvapit. Děkuji za informace a odkaz. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Jak to bude na PC bez připojení k internetu? Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Tak jako u jiných aktualizací. Nebudou, musíš ho připojit. Já vím jak to myslíš, ale tady to je skutečně ON line, ověřování HW, aplikací a podobně. Ale nechci tvrdit něco co nemohu ovlivnit, mám jen informace od lidí z MS, jak moc jsou skutečné se ukáže. I když moc nechápu proč by se nemohlo přistoupit na tento způsob instalace. Je pravda že na několik PC v práci máme W7, ale jen z důvodů MS DOS aplikací co ještě používáme. Jsme zvědavý jak to půjde pod W10, ale prý by to mělo jít. Bohužel ne v celoobrazovkovém režimu. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 No já si nedovedu představit tenhle typ přechodu v korporátním prostředí Nevěřím tomu, že nebude k dispozici klasická instalačka s možností vytvoření image dle potřeb firmy, tak jak je to dnes běžné Citovat
vasekwalenta Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 ahojky mam dotaz,kluk udelal rezervaci na w10...ale mam disk rozdelen na 2disky,na jednom linux a na druhem w8.1...nestane se neco po instalaci w10 s linuxem??diky Citovat
MrChodny Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Pravdepodobne jej nebude mozne spustit, ale nemel bys o nej prijit. Kazdopadne i kdyz mas rezervaci, na Win10 prechazet nemusis. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MrChodny Citovat
vasekwalenta Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 to znamena ze ovlivni komplet disk?ne jen svou cast kde je naistalovan win?chapu dobre? Citovat
MrChodny Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Pravděpodobně dojde k přepsání zavaděče, které znemožní start Linuxu. Celý disk to pravděpodobně neovlivní. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MrChodny Citovat
MrChodny Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Jsou to ale jenom dohady plynoucí z chování předchozích verzí, jak se to bude chovat v reálu zatím není moc jasné Citovat
HonzaRez Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 No já si nedovedu představit tenhle typ přechodu v korporátním prostředí Nevěřím tomu, že nebude k dispozici klasická instalačka s možností vytvoření image dle potřeb firmy, tak jak je to dnes běžné Nemám o tom žádné informace,ale podle všech náznaků se u korporátních verzí žádné otravování s upgradem nekoná. Zcela logicky to musí zůstat strategií firmy, jakou verzi používat a jak upgradovat. Věřím, že ani taková banda jako MS by si nedovolila udělat maglajz ve firmách, kde jsou třeba tisíce PC s "homogenní" verzí... Citovat
HonzaRez Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 ahojky mam dotaz,kluk udelal rezervaci na w10...ale mam disk rozdelen na 2disky,na jednom linux a na druhem w8.1...nestane se neco po instalaci w10 s linuxem??diky Zdar, je to klasický postup už dlouhá léta. Instalace/upgrade uindousů přepíše linuxový zavaděč, ale pak stačí nastartovat z CD/flash instalaci linuxu v RescueMode a tam už musí být volba opravit linuxový zavaděč. Předpokládám, že každá linuxová distribuce to tak má... Citovat
Péťa Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 Přikládám FAQ od Microsoftu... W10 FAQ CS.docx Citovat
MotoMoto Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 MJSytic: Otázka co je velká firma. U běžných firem do 100 uživatelů se to nijak asi řešit nemusí, protože proč by jsi dělal image a znovu vše instaloval. Prostě proběhne aktualizace jako když se aktualizovalo na 8.1, nebo jste to také někde řešili hromadnou instalací? Já jedině, že se to pokaždé nestahovalo z netu, ale instalovalo ze sdíleného disku. Ale pro firmy co mají Enterprice to bude ale možná řešeno jinak, ale to ti je houby platné, když máš jinou verzi. Ano zapomněl jsem na nutnost 8.1 na 8 to nepůjde, stejně ta 7 SP1. Je to tak jak se píše v tom dokumentu od Péti. Díky Citovat
Hafity Odesláno 13. červen 2015 Autor Odesláno 13. červen 2015 Ze všech verzí W7 to neplatí pouze pro Enterprise? Citovat
lape Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Zdravím.Tak upgrade z W7 na 10 proběhl celkem bez problémů.Sice až na druhý pokus,ale co tak čtu nanetu,tak je to ještě dost dobré,jen 2 pokusy Měl bych dotaz.Stáhl a uložil se někam na disk instalační soubor,nebo proběhl jen upgrade on-line?Ptám se z důvodu,kdyby byla potřeba přeinstalace systému.Při upgradu jsem zvolil okamžitou aktualizaci a ne pozdější. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Jak se díváte na toto?? - http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6411-windows-10-sleduji-a-loguji-a-sdili-vsechno-co-uzivatele-delaji http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/349936-windows-10-sleduji-kazde-uzivatelovo-kliknuti.html Vim že už to tu bylo i ve WIN 7 / 8 . ale asi ne v takovem rozsahu a moc se o tom nepsalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.