Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radek Hurvajz: No to máš sice pravdu, ale na to musíš poslat WOL paket (přímo na MAC), který ti normálně přes firewall neprojde (předpokládám, že PC není přímo připojeno do WAN, ale do nějaké LAN, chráněné firewallem. Tím chci konstatovat, že pokud mám pecko bez hesla, chránit režim spánku heslem mi přijde komické.

Odesláno

Tak to nevím, já udělal UpGrade na W10 hned v červenci a hned nefungovala a tak jsem si naistaloval tuhle a od té doby je to OK. Víc jsem to nezkoumal.

Odesláno

W10 je jeden velký problém od samotného začátku.

Tak třeba kalkulačka mě funguje bez problémů, ale po upd z W7 přestala fungovat zvukovka a nepomohl ani upd ovladačů. Proběhlo pár - řekněme - servispacků a zvukovka zase začala fungovat. Zase se "skácely" jiné funkce. 

Obecně:

W10 jsou další pokus o inovaci a poněkud se nepovedl a mouchy se vychytávají za chodu.

Odesláno

Tak tam šlo o jediné. Po chybném kroku jako byly W8 muselo se rychle hledat řešení. Jako kdysi po Vista, ale tentokrát hrozilo, že MS ujede vlak, takže raději co nejdříve s doděláním za provozu.  

Ale obecně se dá říct, že je to krok k lepšímu. Alespoň u nás to tak vidíme.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj dnes jsem aktualizoval na W10,mám tv připojenou v sití a na W7 mi tv LG ukazovala soubory hudbu,obrázky a videa ,který mám v ntb na HDD ted mi tv nic nezobrazuje,prosím co mám kde nastavit?díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...