Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukam tady jako blazen no asi vam tu bude muset zlepšit učast .Žeby dorazila SEVER. MORAVA a to načele semou a? mate alespon očem kecat a se trochu i seznamyt.:D:D:D A nebojte se my nekoušem.:D:D:D:roker

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

Koukam tady jako blazen no asi vam tu bude muset zlepšit učast .Žeby dorazila SEVER. MORAVA a to načele semou a? mate alespon očem kecat a se trochu i seznamyt.:D:D:D A nebojte se my nekoušem.:D:D:D:roker

BANÍK!! :D

Odesláno

Hele - Mmouka, co to znamená - Ty a nováček???????

Já Tě znám už pár let (teda trochu, že jo), tak s tím označením něco dělej, jóóó.

Zkus psát třeba nějaký příspěvky :aut:aut:aut:aut:myslim

Odesláno

ok tak me zato moc nekamenuj,

jen jsem nevedel jestli ten termi co se stanovil na zacatku je opravdu 100% platny, protoze vim ze se tu uz parkrat menilo datum nejakeho ctvrtecniho srazu.

a pokud jde o to kolik toho pisu na diskuzi jde o to ze spis ctu nez pisu, a taky jestli ma cenu na to nejak reagovat.

Odesláno

;) muj osobni nazor je ten ze jsou lepsi vikendy a tudiz ta sobota se mi zda jako skveli napad. Ja osobne mam pres tejden dost prace a par srazu jsem kvuli tomu uz prosvihl a tudiz opakuji v sobotu je to super

:D:super

Odesláno

tak jsem hodil pár fotek na FTPko, ale páč tam zjevně moc lidí nechodí, tak jsou taky pro jednodušší přístup zde

škoda, že jsem spichal dom, ale i tak to bylo fajn:super

:papa:papa:papa

[upravil dne 26/11/05 Tommy306]

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

hmm super koukam začlo i snežit

byla mi zima na ruce a sněžilo mi na fo?ák, tak jsem toho moc nenafotil...a při jízdě zručnosti se setmělo, tak by stejně fotky stály za prd...:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...