Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj, může mi někdo poradit s názvem dílu, cenový náhled a možnost objednání daného dílu zadní nápravy? Jedná se o tu tyčku se silentbloky....

Dík moc.... jsem prostě technické ťululum.... :-D

post-40611-0-91082000-1432641497_thumb.j

Posted (edited)

skor stabilizacna tycka nie?respektive vodorovna tycka ktorou sa sa steluje zbiehavost s tymto OEM kodom 5178 39 

kupis hocikde v mototechni aj na nete  cena druhovyroby od 300 kc po  1000 (1kus) ale pocitaj s tym ze povymene tych tyciek musis ist na Geometriu

Edited by krtek 2
Guest minimaxa
Posted (edited)

Vrchlabí zdraví ťululum z Vrchlabí :papa , bude to tyčka stabilizátoru  ;) na tom schéma je to pozice 6. Kód Autokelly MG PE-LS-0785 cena před slevou 679,- vč. DPH

Edited by minimaxa
Posted (edited)

cca1500 ak si ich vymenis sam a ak budu ko skrutky s excentrickymi podlozkami(nimi sa steluje ta zbiehavost) tak cena pojde hore tie jedine v pezote zozenies

cca 800 dve tycky

cca 900 geometria

cca 500 skrutky ak ich bude potreba

Edited by krtek 2
Posted

Tak mnohokrát všem děkuji za informace, díly už jsou na cestě... Tak snad to bude to co potřebuji, vybíral jsem podle toho čísla OEM...

Posted

Ahoj, Bohouši. :papa jak psali ostatní, jsou to stabilizační tyčky, ale obvykle se dají sehnat v pohodě hluboko pod 500,- Kč/ks. Jen mi nějak uniká nutnost dělat geometrii - nenapadlo by mě, že to jde nějak vzdálenostně štelovat, ale odborníci vědí.... :mad:

Posted

Nazdar bejku! Jj, objednal jsem je cca 400 za kus, to jde... No šteluje se s tím údajně ta sbíhavost,tak budu věřit, že bude geometrie potřeba...

Posted

Když použiješ hledání tak na to přijdeš, že geometrie je potřeba a taky, aby dotyčnej servis vůbec věděl jak ji správně udělat. :papa