Dzik772 Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Zdravím, nedávno jsem si pořídil Peugeot 206 a dostal jsem k tomu rozbitý klíč... uplně vykuchaný nechápu proč to někdo dělal... ovladač měl na odemykání utržený mikrospínač a zamknutí také nešlo.. no řekl jsem si, že to je prostě v klíči. Poslal jsem ho na opravu a pán mi tam navařil nový mikrospínač a práce vypadala opravdu kvalitně a myslím že klíč je v pohodě. Pán řekl, že je ok a celkem tomu věřím. Tudíž vůbec nevím co s tím. Jestli někde nemůže být jen nějaký kabílek v pytli nebo něco.. nevím ani kde hledat přijímač signálu na DO. Někdo nějaký nápad? Předem moc děkuju Citovat
Roman 1173 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Je tady toho o dálce kvanta stačí pohledat.Musíš opět spárovat dálku s autem. Citovat
misho.1709 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Keď ti pájkoval ten mikrospínač, tak tipujem, že sa ti zároveň pozrel aj na baterku v kľúči. Ak nie, tak si ju skontroluj, príp. vymeň. Potom samozrejme reinicializácia kľúča. A keď ani toto nepomôže, tak zrejme bude problém niekde inde... Citovat
Dave_k Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Nebyl tam třebas nějakej jinej dálkáč a tím pádem je origo odpojenej? Citovat
Dzik772 Odesláno 13. květen 2015 Autor Odesláno 13. květen 2015 Právě vůbec netuším, načetl jsem asi 4 návody jak párovat a zkoušel jsem to asi 15x a ani jednouo to nešlo... Vůbec nevím, kde mám dálku v autě hledat. Citovat
P607Olda Odesláno 13. květen 2015 Odesláno 13. květen 2015 Dej rok výroby auta a dej fotku toho klíče a dálkového ovládání (planšetu na fotce zakryj). Bylo mnoho typů z různých ročníků. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.