oddie Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Potřeboval bych nějaký USB modem do notebooku/netbooku, takové to pidi lízátko, ne wifi. Primárně to bude na Vodafone, páč jsem dostal nějakou navíc kartu s datovým tarifem, ale potřebuji to i v zahraničí, Německo, Rakousko atd., když si koupím místní kartu. Je to jako náhrada stávající nic moc rychlé CDMA, takže by mi asi stačilo 3G, nepotřebuji nutně LTE, zase ale kdyby byl rozdíl jen pár set, klidně si připlatím. Nutná podmínka - musí k tomu být ovladač pro Win XP (SP2) (a ideálně i pro Mac OS, ale to nutné není). Doporučíte někdo nějaký konkrétní kus? Díky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Hledam taky, zatim mam vyhlednutý od O2 Huawei a ZTE, oba s LTE a cena okolo litru. Je to asi to nejlevnější co se dá pořidit s LTE Jo jestli to pojede pod XP? To ZTE by mělo, u Huawei pišou XP SP3 LTE USB modem Huawei E3372S http://www.huaweidevices.de/e3372?show=specs LTE USB modem ZTE MF823 http://www.ztedevice.com/product/data_card/2568654e-c0d9-479d-a77f-17c340ff211d.html Citovat
oddie Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 Je nějaký důvod cpát do toho SP3, který nepotřebuji? Třeba ve formě nabídky modemu za polovinu apod? Abych někde sháněl SP3 a lámal to tam, když to k ničemu nepotřebuji, to bych musel mít dobrý důvod. Citovat
ferinko2 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Ak myslíš,že SP3 nepotrebuješ,tak OK.Keby náhodou áno , link na download nie je problém Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Ono SP3 má své duvody proč ho doinstalovat, ale pokud ho opravdu nepotřebuješ na to šmrdlání v tom EEE, tak to asi smysl nemá no Citovat
oddie Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 Přesně tak, nemá. Takže to nemusíme řešit, spíš by mě zajímalo to doporučení výše... Nakonec možná vezmu nějaký 3G z aukra za stovku, když se nic nenajde, nakonec i teď ze zapadlých lokalit dělám většinou přes EDGE a taky to jde, i když je to znát. Citovat
Pacho69 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 V zapadlých lokalitách v Rakousku a Německu ti klíííďo půjde LTE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.