Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych nějaký USB modem do notebooku/netbooku, takové to pidi lízátko, ne wifi.

Primárně to bude na Vodafone, páč jsem dostal nějakou navíc kartu s datovým tarifem, ale potřebuji to i v zahraničí, Německo, Rakousko atd., když si koupím místní kartu.

Je to jako náhrada stávající nic moc rychlé CDMA, takže by mi asi stačilo 3G, nepotřebuji nutně LTE, zase ale kdyby byl rozdíl jen pár set, klidně si připlatím. Nutná podmínka - musí k tomu být ovladač pro Win XP (SP2) (a ideálně i pro Mac OS, ale to nutné není).

Doporučíte někdo nějaký konkrétní kus? Díky.

Odesláno

Hledam taky, zatim mam vyhlednutý od O2 Huawei a ZTE, oba s LTE a cena okolo litru. Je to asi to nejlevnější co se dá pořidit s LTE

Jo jestli to pojede pod XP? To ZTE by mělo, u Huawei pišou XP SP3

LTE USB modem Huawei E3372S

http://www.huaweidevices.de/e3372?show=specs

LTE USB modem ZTE MF823

http://www.ztedevice.com/product/data_card/2568654e-c0d9-479d-a77f-17c340ff211d.html

Odesláno

Je nějaký důvod cpát do toho SP3, který nepotřebuji? Třeba ve formě nabídky modemu za polovinu apod? Abych někde sháněl SP3 a lámal to tam, když to k ničemu nepotřebuji, to bych musel mít dobrý důvod.

Odesláno

Přesně tak, nemá. Takže to nemusíme řešit, spíš by mě zajímalo to doporučení výše...

Nakonec možná vezmu nějaký 3G z aukra za stovku, když se nic nenajde, nakonec i teď ze zapadlých lokalit dělám většinou přes EDGE a taky to jde, i když je to znát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...