Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci  ,

neviete mi pomôct s tymto problemom ? nefunguje mi central , zamky na oboch stranach mam zaslepene - kufor nema zamok a auto je zamknute :-) ako sa dostat do auta bez poskodenia ? je to peugeot 206 2.0 S16 GTI ...viem , ze to ide nejak s drotom , ale nechcem tam nieco poskodit ....

Dakujem za rady 

Odesláno (upraveno)

odehnout dvere a bud chytnout za cudliky pokud je auto ma nebo az k palubce na cudlik zamku

a pro priste - vyse*te se na zaslepovani zamku pak mate takove problemy !!

PS: u nas to dela zamecnik nonstop za 500,- ale musis se prokazat OTP ze vuz je tvuj

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Já mám teda OTP u sebe... No... ale jinak, abych nebyl OT: Co cihla, nebo dlažka? Tu jsi zkoušel? :-D A ještě míň OT: Zaslepování zámků je fakt blbost. Jak se do toho chcete dostat, když vám cípne DO? Mechanika fungovat prostě musí. Ani nejlepčí výrobci toto nerušej...

Odesláno

Kecka ... dialkove bliká , podla mna ho treba len sparovat .... neviem co sa stalo , vyse tyzdna auto stalo ...ak by bola vybita baterka v aute ... central by fungoval dalej ? vyzera to ze budem musiet asi pozhanat nejakeho zamocnika...

Odesláno

Viem , ale dialkove blika , a baterku som tam menil nedavno ..takze to bude OK ...ja som rozmyslal , ze ked sa vybije baterka v aute , ci sa central bude fungovat dalej a auto ostane zamknute ? 

Odesláno

Občas si někdo pro tyhle případy udělá buďto tajný spínač pro odemknutí centrálu (pod nárazníkem, maskou, u vejfuku apod.) a pro případ vybití baterie vývody na sekundární zdroj. Když teda ty zámky musejí být pryč.

Odesláno

Zkus pripojit pres kabely, nejak do aura dostat oroud, ja uz sem parkrat daval kabrly na privod ke starteru, na ten se zespoda dostanes :) nekdo mi tvrdil ze to staci pripojit na bocni blinkr nebo vyhrev zrcatka treba :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...