Aluška Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 (upraveno) Jenže on má 1.6 benzína ne? U HDi se to zatím nikomu zprovoznit nepodařilo Upraveno 19. červen 2015 uživatelem Aluška Citovat
Koki Mercury Odesláno 20. červen 2015 Autor Odesláno 20. červen 2015 (upraveno) Přesně tak 1.6... Řád bych to rozchodil. Dej mi prosím podrobný info jak jsi ten tempomat rozchodil. Chystam se do Chorvatska tak bych to řád vyuzil Upraveno 20. červen 2015 uživatelem Koki Mercury Citovat
PAJA106 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 2 Aluška: pokud si dobře pamatuju, tak u 1.4 HDi se to zprovoznit podařilo, bylo to v tom 20-stránkovém topicu. Citovat
Aluška Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Jo u 1.4 HDi není tempomat problém, dával se tam z výroby, problém je POUZE u 1.6 HDi, ten pokud vím, zatím nikdo nerozchodil Citovat
PAJA106 Odesláno 21. červen 2015 Odesláno 21. červen 2015 U 2.0 HDi taky nejde, neboj, nejsi sama Citovat
maymo Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Tak takto. Dnes som spravil zopar Printscreen-ov z nastaveni jednotlivych riadiaciek. Niektore nastavenia su mozno "nelogicke", no pri tejto kombinacii nastaveni to funguje. - V ECU motora je volba "Regulacie rychlosti vozidla"- RVV nastavena na "Nepritomen". Dia ponukala moznost aktivacie, co sa aj podarilo, no tempomat nefungoval. - BSI mi ponukalo viacero moznosti.. RVV bez omedzovaca so sobrazenim navolenej rychlosti, bez zobrazovania rychlosti, s obedzovacom so zobrazenim rychlosti a bez moznosti RVV. Aktivacia RVV so zobrazenim rychlosti u mna nefungovala. Vypisalo chybu konfiguracie. Takze to facha bez zobrazenia rychlosti na budikoch. - V zdruzenom pristroji bola sice tiez moznost volby RVV - Pritomen/Nepritomen, no zmenu z nepritomen na pritomen sa vykonat nepodarilo. Proste zasa chyba aktivacie. I ked vyzera toto nastavenie divne, ako pisem, funguje to. Do prilohy prikladam spominane Printscreeny, na ktorych je na lavej strane obrazkov vidno jednotlive cesty k spominanym nastaveniam. Mozno to niektorym z vas pomoze.pp2000-tempomat.pdf Citovat
Ducatista Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 teda clovece ja to pri chvilce schvalne zkusim, nenapadlo me, ze kdyz diag pise nepritomen, ze to muze fungovat a tak jsem to ani nezkousel. Citovat
Dave_k Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) 2maymo: Když to přepneš v tý BSI jednotce co to píše po aktivaci? Já to zkoušel a píše "chyba konfigurace". V ostatním mám nepřítomen. Ovládáš ho tedy: za běhu motoru zapnout a pak při požadovaný rychlosti stisknout "+" nebo "-"? Upraveno 27. červen 2015 uživatelem Dave_k Citovat
maymo Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Tak to ti presne zodpovedať neviem, nemám u seba kábel. Čo sa týka zapnutia tempomatu počas jazdy, aktivujem ho tlacitkom "+". U mna ho treba podržať tak sekundu-dve kym sa aktivuje a motor zacne pridavat. Na 407, kde bol tempomat od výroby, stačilo do tlačítka tuknut a uz to ficalo. Citovat
Koki Mercury Odesláno 8. červenec 2015 Autor Odesláno 8. červenec 2015 Kluci vecna otázka. Nevíte o někom kdo ma PP 2000 kolem Ústí nad Labem, popr okres Havlíčkův Brod? Pořád chci zkusit tu aktivaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.