Přejít na obsah

peugeotka12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

O uživateli peugeotka12

  • Datum narození 18.10.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Vsetín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

peugeotka12's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

16

Popularita

  1. Jj, uz jsme se stihli jeden druhemu predstavit
  2. To je fajn, ze se jim udelalo misto, aspon bude vic na ocich.
  3. Decka jsou dneska obrychtovane, pro ty neni nic problem. To jen my stari stale na necem neco hledame
  4. Jasne, ja jen, ze v tomhle se musim k Oldovi pridat...i po lidske strance jsou to uplne normalni nenamysleni lidi, alespon muj dojem byl takovy. Hlavne jsem po delsi dobe videla mechaniky v upatlanych laclacich...tady mame takove vonavky, ze si clovek rika, kdy tu praci vlastne delaji...a zda vubec to Radim: Rado, ale ja zase prave rikam, ze pro deti je to idealni..my ho tehdy kupovali proto, ze se mi nechtelo dlouho cekat na nejake jine a chodit k x-prodejcum, to by me asi kleplo..a hlavne jsem si tehdy rikala, ze kdybych mela dite a jelo nas v aute naraz vic, tak aspon o nej nemusim mit vzadu strach, ze vypadne. Sichr je sichr
  5. Nejspis jsi prisel o cast vlakna...no, neni divu, uz se to tu tahne peknou dobu Snad se podari najit rychle vhodneho zajemce, autko jezdi dobre..celou noc jsem dumala, zda s nim dnes pojedu domu nebo do bazaru. Ale nevyuzila bych ho. I kdyz Olda rikal, ze bych mohla jezdit na projizdky do Sumperka Tak uvidime. Jeste se s nima domluvim ohledne inzerce...at se o tom vi. Prevoz zimnich pneu je naplanovany pres Oldu na stredu. Pratele, uz prezouvate nebo mate dokonce prezuto? Nebo jsou tu taci, kteri to nechavaji az na prosinec jako nekdy ja?
  6. Ozzy, myslim Necase v Zabrehu-servis...ti auta neprodavaji. A nas..t se nekdy umi snad i ten nejsvatejsi
  7. Jsem si hned rikala, ze jsi nejaky znaly terenu Treba ho premisti, bude-li misto. To se muze asi domluvit...Olda je tam vsude jako doma, treba na nej daji A jeste jeden poznatek-autoservis Necas..fakt strasne mili, sympaticti, obycejni lidi...spolehlivy servis...skoda, ze tady takove nemame. Opravdu, kdo mate problem, tak tam Vam zarucene poradi, vyresi...to ma Olda pravdu.
  8. Jj, stoji z boku, normalne tam ojeta auta neberou, jen vyjimecne, nemaji na ne misto... Myslela jsem to tak, ze jsem rada, ze je mezi Peugeotama Snad klienty upozorni, nebo si vsimnou lidi, kteri tam jedou na servisovani.
  9. Doufam, ze jeste nejake pridaji...bylo to celkem narychlo, nejspis ho stihli jen trochu umyt a narychlo tam neco nasazeli.
  10. Jsem rada, ze je tam..docela pekne se tam vyjima Tak snad hosi prodaji brzy...sice, provize celkem vysoka, ale treba slevi, jak rikal. Odkaz na Peugeot Bludov: https://agrega.skladovevozy.peugeot.cz/ojete-vozy/detail-vozu/peugeot/207/hatchback/14i/63013
  11. Autko nejde snad cestou utrpeni..esa a aaa se vubec nekona, jen me zajimala teoreticka cena vykupu. Jedeme zitra do autobazaru v Sumperku, tam ho vystavime a budeme doufat, ze se casem najde vhodny kupec. Autko proste nevyuziju, temer s nim nejezdim, jen by mi stalo na parkovisti. Vlastne jsem ho mela prodat uz pred 5 lety..nekdo si jeste pojezdi. Drzet ho kvuli tomu, ze ujedu za rok par km, to vazne neni rentabilni...taky me otravily ty 3 marne a neuspesne pokusy o opravu na Vsetine...
  12. Jj, to Olda taky navrhoval-Peugeot Bludov. Ale ti nechteji, aby jim tam auto stalo, nevim proc. Moc jsem to nepochopila..mozna spis jen prodavaji nova a predvadecky. Snad se jim nechce do starsiho autka. Na svych webovkach maji v sekci ojete a predvadeci vozy pouze 1 aktivni nabidku a to jeste letosni P3008 predvadecku. Zkouseli kontaktovat nejakeho zajemce, ale ten nechtel 3-dverovku. Takze to padlo. Taky si myslim, ze by se v autorizaku vyjimalo lip, ma to neco do sebe..proste Peugeotek mezi vlastnima.
  13. Tak by se projeli z Olomouce do Zabreha zbytecne Takze si usetrime i tech 30minut, aspon stihnu drivejsi vlak zpatky Nemam s timhle zkusenosti, ovsem, pokud opravdu takto kecaji, tak se divim, ze si jeste dovoli nekomu lhat do telefonu a jezdit za clovekem buhvi kam, kdyz stejne vi, ze se vykup nezdari..asi to nazenou cenama na nekterych, ktere holt ukecaji. Cesko je vazne smelinarska zeme, co se aut tyce, tohle v DE vubec nebylo. V kazdem pripade Vam tady zase dame vedet, co je noveho a jak se to hybe a vyviji dal...tak nam drzte palce, at to dobre dopadne az do samotneho konce Oldy uz je mi lito...ze ma se mnou stale trpelivost..jeste jednou mu dekuji.
  14. Na inzerat, ktery mam sice jen 3 dny, se ozvali pouze aaa a esa. AAA by prijeli na misto, omrkli 30min, rekli sumu, za kterou by vykoupili...bezne "pry" tato vozidla vykupuji za 50-55, pripadne dle stavu i trosku vic. Jen jsem si rekla, ze nemam predtim, nez auto prevezeme do autobazaru, co ztratit. Prijeli by par minut pred odjezdem do autobazaru v Sumperku. Podivat se mohou, kdyz by nabidli urcite minimum, ktere bych mela stanoveno, brala jsem to tak, ze by mohlo byt rychle vyreseno a uzavrena kapitola jeste pred zimou. Pokud by nenabidli, co ocekavam, tak bych se s nima dal vubec nebavila. Na ukecavani a mleni o nicem, nema nikdo cas. Ale Olda me z nich zrazuje, ma strach, ze me utahnou na varenou nudli takze to nechame na klasicky mensi bazar. Ovsem, stejne by me zajimalo, kolik by skutecne dali...nekdo chvali velke bazary, nekdo by do maleho nesel...asi vsechno ma sve plusy a minusy.
  15. Pekny den, pratele. Vsechny Vas zdravim a soucasne chci timto velmi podekovat Oldovi, bez jehoz pomoci, ochoty a urputnosti(mysleno v dobrem), by autko dodneska nebylo opravene a nejezdilo. Jeho nezistna pomoc je v dnesni dobe opravdu velkou vzacnosti. Moc mi pomaha a ulevil od starosti, ktere nebyl zadny autoservis na Vsetine a okoli schopen vyresit. Soucasne timto vsem majitelum Peugeotu a Citroenu, kteri maji taky "neresitelny" problem a nemaji to treba pres pul republiky, muzu autoservis Necas v Zabrehu jen doporucit.
×
×
  • Vytvořit...