Přejít na obsah

matusak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli matusak

  • Datum narození 6. duben

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

matusak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

-6

Popularita

  1. matusak

    Peugeot 508 - předehřívání

    Díky, vyzkouším!
  2. matusak

    Peugeot 508 - předehřívání

    Ahoj MJ, zapnuté zapalování? Ano, mám bezklíč, takže sednu do auta a bez brzdy zmáčknu tlačítko. Bohužel nic. Nesvítí, takže zapnuté to není. Nicméně já se nedostanu ani do těch prvních dvou možností, VEHICLE PARAMETERS a DISPLAY ADJUSTMENT, takže už fakt nevím...
  3. Zdravím, na mém Peugeotovi 508 SW 2.0hdi 120kw r.v. 2013 jsem poprvé včera (vlastním krátce) zmáčkl kolečko na volantu a nastavil si předehřívání na 6:30. Ráno přijdu k autu a je to opravdu super. Večer přijedu domů, zase zmáčknu volat, že si to nastavím na 7:00 a po stisknutí tlačítka se nic nestane. Tlačítko funguje na přepínání obrazovek, na kilometrech ho dlouze zmáčknu a vynuluje mi je, ale prostě se nemůžu dostat do toho MENU viz obrázek. Nějaká rada prosím? Se servisem PEUGEOT v Mostě nemám dobré zkušenosti, tak zkouším zatím tady. Taky by mě zajímalo, myslíte, že je to zaplé zase na 6.00hodinu nebo je zapnutí vždy jen na tu jednu konkrétní hodinu? Díky
  4. matusak

    Predné svetlá GB verzia

    Haha, kolikrát si to zkusil přehodit, že jsi chytrej?
  5. matusak

    Predné svetlá GB verzia

    Ano svítí opačně, ale jestli jezdíš jako člověk, se sklopenými světly a nedáváš tam žádný úžasný výbojky, ale normální žárovky, a k tomu ten kulatý plíšek, ve kterém je uprostřed H7 žárovka trošku nakloníš, opravdu nikdo nic nepozná. A v dnešní době, kdy má každý na STK známýho, bych zrovna tohle vůbec neřešil.. a to sem se ani neptal, kolik km najezdí s tím, že ty světla opravdu potřebuje, znám lidi, co ve tmě ani nevyjedou
  6. matusak

    Predné svetlá GB verzia

    V klidu to přemontuješ. Nepoznáš nic. Jestli se bavíme o před fl
  7. Straki v Chomutově :-) najdeš ho pod přezdívkou Straki007
  8. matusak

    Přidělaní intercooleru

    Mám dotaz - a k čemu je přidělat samotný inter cooler? Další plány jsou s autem jaké? Jen přidělat cooler je k ničemu nebo ne?
  9. Na fotce to vypadá o něco hůř než to ve skutečnosti je..dělal sem to hlavně pro "parádu"- ve dne vidím a v noci senzory.
  10. Thor zítra vyfotím a večer nahraju. Fanda - senzory máš pravděpodobně koupený špatný, který nemají takovou výšku jakou na 307 potřebuješ. Takže jak je máš nízko, tak vidí zem jako překážku. Jestli si dával do origo dírek na senzory, zkus zapojit jen senzor A+D - jen krajní a uvidíš. Pak taky zkontroluj napájení. Co se týče kamery, rozlišení lepší nepotřebuješ, na displej co tam máš to určitě stačí. V noci nic neuvidíš, protože má 307 velice slabé zpátečkové světlo. Já dělal senzory na noc a kameru na den. Ani to vlastně nepotřebuju, ale baví mě se v tom hrabat a stálo to pár korun.
  11. Kameru jsem vedl prahy, měl jsem to natáhlý za pár minut, ani sem nic neoddělával ten kabýlek tam jde zastrčit prstama.. a je hned hotovo.
  12. matusak

    2 din rádio

    Tak rádio hraje lépe než originál na origo repro. Na jaře dám lepší repro do MDF kroužků tak uvidíme. Rozlišení super, navigace je opravdu přesná a když na něco klepnu tak to moc hezky funguje. Kvalita displeje dostačující, i přes Slunko moc hezky vidět.. Sem opravdu strašně spokojený :-)
  13. matusak

    2 din rádio

    No kdo to zapojit.. není to nic těžkého, zapojoval sem si to sám. Rádia prodává slečna z Ústí nad Labem a tohle mě stálo 4000kč (1rok záruka) a 200kč parkovací kamera. Tady je kontakt na slečnu co to prodává: monika.fuhrichova@seznam.cz.
  14. matusak

    2 din rádio

    Písničky ukazuje rádio, na origo displeji nahoře furt ukazuje spotřebu atd atd
×
×
  • Vytvořit...