Přejít na obsah

wyziv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    156
  • Registrace

O uživateli wyziv

  • Datum narození 10. únor

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Světlá nad Sázavou
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

wyziv's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

13

Popularita

  1. wyziv

    Držák na kola

    Já mám už pár let Peruzzo Parma 4 a jsem spokojenej.
  2. wyziv

    benzín nebo naftu?

    Odkaz máš v SZ, má tam teď nádhernou 807 rv. 2009 s LPG.
  3. wyziv

    benzín nebo naftu?

    Já před 4 lety kupoval a měl nalítáno 183.500 km. Teď mám něco přes 220000 a v cajku :-) Máš něco vyhlídlého v českém autobazaru? Nedávno jsem koukal na týpka - někde od Ostravy - tahá je (807, C8, Ulyse a Lancii) z ciziny a ihned předělává do LPG.
  4. wyziv

    benzín nebo naftu?

    Já šel před 4 lety do 2.2 benzinu. Najezdím za rok cca 12000km. Když jsem říkal kámošům, tak si klepali na čelo, že takové velké hovado chci v benzinu, že mne to sežere (sami ale pak uznali, že na takové velké a těžké "hovado" je to dobrá spotřeba), ale vždy jsem měl benzin a měnit to dokud to nebude vzhledem k nabídce automobilů nutné - kupovat nástupce s bezninovým motorem o objemu 1.2 l je asi blbost a to už bych radši pak šel do nějaké benzinové ameriky. Spotřebu mám v průměru 8,5 - 9 l/100 km, což je dle mne super, nemusím řešit FAP a různé emisní limity do budoucna. Když jsme loni jeli Itálii, tak s námi jeli známí s VW Sharan 2.0 TDi. Já měl plný kufr a na tažným na nosiči 4 kola, oni pouze plný kufr a spotřebu jsme měli stejnou = 7,3l/100 km. Rozhodnutí bude jen na Tobě, ať půjdeš do nafty či benzinu, nech si auto dobře proklepnout, ať to Tě auto nezrujnuje. :-)
  5. wyziv

    Gumy na nase autobusy

    Už je pomalu po zimě a to mne donutilo kouknout po letních gumách páč původní Bravurisy jsou na šlupku. Po dlouhém hledání vyhrály Nankangy, ale hlavě podle zkušeností pár známých, kteří je mají pár let na autech od Octavie až po MPV, jsem objednal dnes na velko-pneu Nankang Econex NA-1 215/60 R 16 XL 99 H - 1ks za 1148,-Kč. Mají i docela dobrý štítek, tak se nechám překvapit :-) Dnes dorazily, nesmrdí, vyrobeny 39 týden 2017, tak teď už jen přezout :-)
  6. wyziv

    Akumulator

    Mě to na 2,2i 16V i na 2,0i ukazuje konfigurátor od 70 A/h do 75 A/h, rozměny baterie : Výška: 190mm Délka: 278mm Šířka: 175mm
  7. wyziv

    Palivoměr P 807 2.2 HDI

    Tak po nabití se ručička vrátila zpět, je to alchymie
  8. wyziv

    Palivoměr P 807 2.2 HDI

    Tak se mi dnes na horách stalo něco podobného, musel jsem startovat pres záložní baterii. Při cestě koukám, že mi na budíkách něco chybí a ejhle ručička palivoměru. Při vypnutí se objevila, ale až nahoře :-/ Vrátí se zpět nebo budu muset zkusit rozebrat budík?
  9. wyziv

    Kamera - kam ji umístit ?

    Taky mám kameru ukrytou před vnitřním zpětným zrcátkem, takže při jízdě není vůbec vidět. Jen na STK sundávám.
  10. Měnil jsem motorek ostřikovačů před měsícem. Hodil jsem auto na hever, sundal kolo, ale podběh jsem odšrouboval pouze ze předu od nárazníku abych se dostal k nádržce. Nádržku jsem nevyndával, jsem jsem vyšrouboval šroub, kterým je přichycená nádržka ze strany od motoru aby šla nádržka vyhnout, odpojit konektor a motorek šel vyndat"vypáčit" šroubovákem. Jestli Ti tam zůstala kapalina, tak si připrav nádobu - já byl připravenej, měl nádobu, ale stejně jsem dostal sprchu :-) :-) . Já motorek nečistil, koupil novej od Meyle za cca 160,-Kč
  11. wyziv

    trable s 807

    Koukni, jestli pod autem benzinový filtr máš. Já si ho loni na mou C8 2.2i r.v.2005 koupil a až pod autem zjistil, že ho tam nemám. I kluci mi podle VIN zjistili, že moje verze filtr pod autem nemá.
  12. wyziv

    807čka rada

    Právě že teď už zaplatil na dopravce jen 50,-Kč za změnu v TP. K DPH citace: Autorevue : "N1 na M1 převézt lze, stojí to nějaké peníze a trochu papírování. Detailně se to tady už někde řešilo, nechce se mi to hledat. Pokud nejsi plátce dph, žádný doplatek dph neřešíš (auto jsi koupil s daní, odpočet si neuplatnil). Pokud jsi plátce dph, samozřejmě je třeba dph podle platných předpisů dořešit." A pokud se vozidlo prodávalo již podnikatelem odepsané, tak už bych DPH jako nový majitel neřešil vůbec.
  13. wyziv

    807čka rada

    Aktualita: známý z Citroen fóra si teď nechával v tom-car dělat přestavbu z N1 na M1, cena přestavby 3000,-Kč + 21 % DPH = celkem tedy 3630,-Kč. Citroen i Peugeot jsou prý proti přestavbám, ale prý se dají zařadit do kolonky "ostatní tovární značky". Než riskovat pletky s policajty a platit pokuty za porušení zákazu vjezdu nákladním vozidlům a zákaz předjíždění nákladním automobilům, tak se ty prachy za to vyplatí dát.
  14. wyziv

    Spotřeba

    Na C8 s V6 jsem měl zálusk, ale když jsem zjistil, že jsou jen s automatem, tak jsem vzal radši 2.2 16V.
  15. Zdar chlapi, zapůjčení sedaček pořád platí a nově, kdo jezdí Itálii a veze s sebou kola na nosiči na tažném, tak můžu půjčit signální tabulku. Kartonovou prý neuznávají, tak jsem musel pořídit dražší. Od 16.6. - 25.6.2017 ji mám v Itálii, pak je v případě zájmu volná. Za půjčení nic nechci (za ty prachy, ať se alespoň využije).
×
×
  • Vytvořit...