Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute. Vim zejeto blba otazka ale chci se zeptat kdo jake mate zkusenosti ze sedanem a kdo s sw. Urcite je sw praktistejsi ale treba kdo ma zkusenosti s kocarkem v sedanu atd atd. Dekuji za jakekoliv odpovedi

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Otevřeně pokud řešíš kočárek tak jedině SW a ne sedan.

nedovedu si představit cpát kočárek do sedanu

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Je to blba otazka, ano  :D  Musíš si ujasnit, k čemu to auto budeš potřebovat, kam budeš jezdit, kolik lidí budeš vozit a taky co všechno budeš vozit (asi v tvém případě i kočárek). Mám sw-čko, vyhovuje mi ,,kombík,, často jezdím do ciziny delší vzdálenosti, vozím toho hodně tam i nazpátek. Kufr je velký, můžeš i skolopit zadní sedačky......a nakonec je sw-čko i hezčí :aut

Odesláno (upraveno)

Tak záleží jaký kočárek ale řekl bych že by se tam vejít měl do sedanu ,už jsem tam převážel 2x kočar skládací a pohoda+kufry  :) Do sedanu jsem dal 3 horske kola pro dospělé ale to třetí už bylo na těsno :)  Já bych sw nechtěl :aut

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Guest minimaxa
Odesláno

Nevím kde jste přišli na to, že 407 SW je "kombík"  :D  :D  :aut

Odesláno (upraveno)

videl sem borce ja kdo sedana rval kocarek - sundal kolecka - sundal korbicku a stejne mel problem

jako nerikam ze se to tam nenacpe ale ....

Sakra :)

Snad vyrabi nejakej, co se tam vejde normalne

Upraveno uživatelem Ajdamek
Odesláno

407 sw je takovej kombík nekombík :) , ale krásnej :mrk  Myslím, že objem zavazadlového prostoru 407sw je téměř stejnej jako u oktávky v hatchbacku, ale určitě se náklad bude cpát do kufru trochu líp do sw než do té oktávky.

Odesláno

Já dám konstrukci kočárku bez koleček a korbičky i do 406 sedanu s LPG nádrží 60l za sedačkami. A to v tom kufru vezu i jinou bagáž. Kočárek se vleze do hodně aut, otázka je pohodlí a "zalepení" prostoru.

Odesláno

Já dám konstrukci kočárku bez koleček a korbičky i do 406 sedanu s LPG nádrží 60l za sedačkami. A to v tom kufru vezu i jinou bagáž. Kočárek se vleze do hodně aut, otázka je pohodlí a "zalepení" prostoru.

Niesom si isty ci nema 406 sedan vacsi nakladaci otvor;)

Odesláno

406 má oproti 407 sedan větší přístup do kufru.  Jinak SW je s prosklenou střechou a kombi je označen jako Break. 

Jinak otázka, zdali 407 sedan a nebo SW je velice složitá a záleží na mnoha parametrech a okolnostech, k čemu se bude používat, zdali se více využije sedan a nebo SW. Ale to je na samotném lud3k.

Odesláno

Já jsem chtěl říct, že zrovna kočárek podle mě není zase tak důležitá věc, jak jsem si myslel. za 4 měsíce jsem ho převážel jednou a docela pochybuji, že to budu dělat v dohledné době znovu. V jiných slovech i do Malucha se vlezla celá rodina :)

Odesláno

Laďa, já vím, ale takto je např. označena 307. Jak jsem napsal, záleží, zdali lud3k více v bunoucnu využije 407 sedan a nebo 407 SW. Záleží, i jak velkou rodinu bude míti a pod. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...