Sawoy Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 To e2 .... e3 ... nejsou to nějaký emisní limity? Kdyby jo .... pak by se to dalo vysvětlit časovým rozdílem mezi výrobou a registrací při dovozu ... v roce 2003 (u tebe 2004) auto splňovalo Euro 2 (Euro 3 nebylo) .... při registraci tady při dovozu (u mě 2012) existovalo Euro 3 (možná i vyšší) a auto ho splňovalo čímž se to objevilo v TP .... dva stejný "překlepy" a každej v jiný zemi jsou dost nepravděpodobný .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 kazdej motor muze mit jinou euro normu i kdyz vuz je stejnej motor ne Citovat
Sawoy Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 kazdej motor muze mit jinou euro normu i kdyz vuz je stejnej motor ne Tady jde o rozpor mezi TP a štítkem ... oba máme na štítku e2 a v TP E3 .... xpetrix: píšeš že při prodeji bylo (a tedy máš) sedm sedaček? Tak je tam dej až půjdeš na TK a budou-li chtít tu osmou, zeptej se kam ji máš dát (kde jsou na ni kotevní úchyty). To je ta největší sranda: zápis v TP určuje počet míst k sezení podle počtu kotevních úchytů (nikoliv počet sedadel) a auto je řešený tak, že sedm kotevních úchytů umožňuje 7 i 8 míst - ve třetí řadě do těch samých kotevních úchytů lze dát dvě sedačky nebo trojmístnou lavici, čili 2+3+2 nebo 2+3+3. Je tak? Citovat
xpetrix Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Pockam na odpoved z obv.uradu,ak nepride do stredy,tak tam skocim osobne,lebo maju "dlhy" den. Citovat
marko306 Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Pro tu lavici jsou jiný kotevní úchyty nebo stejný jako pro 2 sedadla zadní řady?Zadne kolajnice su rovnaké. Vie š do nich uchytiť jak dve sedačky tak samotnú lavicu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 807 prosla trema technickejma nez me na ctvrte kvuli sedackam "vyhodily" na tricet dni Citovat
oddie Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 To e2 .... e3 ... nejsou to nějaký emisní limity? Kdyby jo .... pak by se to dalo vysvětlit časovým rozdílem mezi výrobou a registrací při dovozu ... v roce 2003 (u tebe 2004) auto splňovalo Euro 2 (Euro 3 nebylo) .... při registraci tady při dovozu (u mě 2012) existovalo Euro 3 (možná i vyšší) a auto ho splňovalo čímž se to objevilo v TP .... dva stejný "překlepy" a každej v jiný zemi jsou dost nepravděpodobný .... Euro 3 bylo už v roce 99, jako homologační předpis. 807 mají min. Euro 3 všechny. Citovat
xpetrix Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 807 prosla trema technickejma nez me na ctvrte kvuli sedackam "vyhodily" na tricet dni Nasa Phedra presla cez TK 2x bex problemov.Teraz takmer nepresla cez TK kvoli sedadlam.Iba vdaka protekcii mam TK,ale s podmienkou,ze o 2 roky bude vsetko OK.Ako si nakoniec presiel cez TK?Preco do TP pisu hluposti a nie realitu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Prosel jsem pac jsem si nechal od importu poslat papir o spravnem otypovani vozu ad sedacky mam tam ted 4-7 predtim bylo 5-7 a nechal to opravit v TP respektive zapsat. Taky diky znamostem na pcr to bylo jen po tel a do dvou dnu byl papir doma, taky zrejme dost ulohu hralo to ze auto bylo do 50tis km vlastnictvim importu :-) . Na stk se mu nenelíbilo ze sem prijel s 4 sedackama 2+2, tak to jezdi 99% dni v roce kvuli potrebe velkeho kufru.takze me stacilo doma nacvaknout patou sedacku do treti rady a hotovo, ale chtel jsem to mit uplne ok. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Tak tenkrat tech 807 tolik nebylo a standart byl 5 mist a nekdy 5 +2 vyjimecne 5+3 (lavice) tu jsem live nikdy v 807 aj nevidel, a 2+2+2 byl uplne neco nevidaneho :-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 mozna sem to prehlidnul ale jak oficialne mam zapsat tech 5-8 ??poslat papir na citroen CZ jestli mi vystavi doklad a s tim zajit na urad to prepsat ?nebo staci na STK a od nich vyjadreni ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Nevim jak ted kdyz cit a peu jsou jedna parta, ale kdysi na citroen cz byl online formular na homologacni oddeleni napsals pozadavek do prilohy dal scan vtp a cekal na odpoved Citovat
xpetrix Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 mozna sem to prehlidnul ale jak oficialne mam zapsat tech 5-8 ?? poslat papir na citroen CZ jestli mi vystavi doklad a s tim zajit na urad to prepsat ? nebo staci na STK a od nich vyjadreni ? Presne to riesim aj ja a neviem,kde zacat.Na STK ti nepomozu a bez protekcie/znamosti neprejdes. Citovat
xpetrix Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Nevim jak ted kdyz cit a peu jsou jedna parta, ale kdysi na citroen cz byl online formular na homologacni oddeleni napsals pozadavek do prilohy dal scan vtp a cekal na odpoved Phedra bol individualny dovoz z IT a tam mi asi importer nepomoze.Aspon v SR taka moznost ako v CR s vyplnenim formulara a zaslanim TP neexistuje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Pe.Tr - mam Citroen Evasion tak proto Citroena Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Jj vim. Xpetrix, tak napis importerovi. K dealerum nechod tam to nema cenu. Citovat
xpetrix Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Podla pokynov na stranke FIAT som uz prefotil a vytlacil TP a homologizacny stitok.Len neviem ako so ziadostou,lebo original na stranke je na ine veci ako potrebujem.Mam ziadat o opravu,ci zmenu respektive potvrdenie pre zmenu zapisu v OEV ohladne poctu miest na sedenie?Mozem sam napisat format,teda 5-7 respektive 7? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Napis ze zadas o potvrzeni ze vuz je homologovany na 4-8 nebo 5-8, nejsem si ted jis kolik mas sedacek uprostred Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Tz ze muzes jezdit s tim minimem. Jestli bys neuspel na stk stezoval bych si nebo zmenil stk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.